Intrigi.bg Булевард Евгени Минчев сложи в малкия си джоб родни певци

Евгени Минчев сложи в малкия си джоб родни певци

719
0

Един от най-оборотните столични нощни клубове се оказа тесен за многобройните фенове на Евгени Минчев. Не за първи път PR-експертът удивява с брилянтен глас и сценично поведение. За него сякаш е като детска игра да създава добро впечатление с таланта си на певец.

Най-нетърпеливи да заемат своите вип места се оказаха телевизионната говорителка и легенда Мария Янакиева и доскорошният министър на отбраната и настоящ председател на БЗНС Николай Ненчев, пише блиц. Точни като швейцарски часовник малко след това се появиха и безнесдамите Камелия Терзийска, Цветелина Маймарова, Силвия Хрисимова-Шонлебе, адвокат Айля Хасан, Мая Хътчинс, нотариуси Милена Георгиева и Весела Ивчева.


Лорд Минчев откри вечерта с песента „Дилмано, Дилберо”, на фона на танцов ансамбъл „България”, което е и подарък от бизнесдамата Лили Червенякова. А малко след това буквално остави без дъх всички присъстващи с невероятните си изпълнения на емблематични песни като „Шанз Елизе”, „Адаптация” и „My way” /версия на руски език/.

Вечерта продължи с изпълнение на песните „Io canto”, „Смуглянка”, „Моя страна, моя България”, както и на „Ако си дал”, вдигнала всички присъстващи на крак. Сред вип гостите на Евгени Минчев, бяха народната певица Ана-Мария, Мариела Нордел, Искрен Пецов и фамозната Сандра Александрова от „Гласът на България”.

Следващата дата за концерт на Евгени Минчев, ще бъде обявена скоро.


Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име