Intrigi.bg Булевард Ева Лонгория: Животът е твърде кратък, за да работя със задници

Ева Лонгория: Животът е твърде кратък, за да работя със задници

29
0

49-годишната Ева Лонгория е убедена, че е достигнала етап в живота си, в който е овладяла нюха си за хората около нея до съвършенство.

В интервю за списание People актрисата сподели, че се е научила внимателно да подбира хората, с които работи, като се стреми да си сътрудничи основно с приятели и колеги.

„Животът е твърде кратък, за да работя със задници. Бих предпочела да се заобикалям с хора, които обичам, и творци, които уважавам“, категорична е актрисата.

Звездата обяснява и че когато се заема с нов проект, първо обмисля с кого ще си партнира за реализирането на продукцията, като предпочита да работи рамо до рамо с нейни близки колеги като актрисата Кери Уошингтън например.

Едва след като събере екип, на когото може да разчита, Лонгория задвижва проекта към следващите му стъпки.

Актрисата си е съставила списък от режисьори и продуценти, с които се надява да попадне на една и съща снимачна площадка в бъдеще.

„Един от тях е Едгар Рамирес. Много се надявам да работя с него някой ден. Както и с Кармен Маура“, споделя звездата от „Отчаяни съпруги“.

Пред списание People актрисата разкрива и че в главата ѝ се въртят няколко идеи за телевизионни и филмови проекти, които се надява за задвижи съвсем скоро след режисьорския си дебют с комедията Flaming’ Hot.

Съвсем скоро предстои да излезе комедията 24/7, която Лонгория е разработила заедно с близката си приятелка Кери Уошингтън.

Двете звезди си сътрудничат и за сватбена комедия с водещата актриса от сериала „Да бъдеш Мери Джейн“.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име