Intrigi.bg Актуално Дъщерята на Желю Желев отвърна на Костадинов за „фашистка измет“: Крадецът вика...

Дъщерята на Желю Желев отвърна на Костадинов за „фашистка измет“: Крадецът вика – дръжте крадеца!

110
0

Дъщерята на Желю Желев Станка Желева и режисьорът Иглика Трифонова се оказаха част от протестиращите, които преди дни излязоха пред Народното събрание в подкрепа на правителството.

„Крадецът вика – дръжте крадеца! Със сигурност не съм платен протестиращ. Явно Костадин Костадинов прави всичко за пари. Изобщо партиите, които си плащат за подкрепа, не могат да си представят, че има хора, които безплатно могат да отдадат подкрепа към друга партия“, заяви пред Нова телевизия художничката Станка Желева, дъщеря на президента Желю Желев (1990-1997). С тези думи тя отвърна на лидера на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов, който от парламентарната трибуна в края на миналата седмица си позволи да нарече „платени“ протестиращите в подкрепа на отстранения председател на Народното събрание Никола Минчев. Тогава Костадинов призова за премахване на тази „фашистка измет“.

Тя определи случващото се в момента в страната ни като „скандално“: „Изключително гневна съм. Смятам, че това, което се случва в момента, е скандално. Заложници сме на едни хора, които работят задкулисно и изпълняват интересите на КГБ, с които отдавна са свързани. Смятам, че има хора от ДС, които продължават да изпълняват заповедите от Кремъл. Всичко случващо се днес е много показателно. 32 години златната акция на КГБ е ДПС. Тази, която разрушава цялата политическа система. Докато има ДПС, ще има националисти“.

„Хората и партиите, които ни обвиняват, че сме платени – Костадин Костадинов, ГЕРБ, са всъщност партиите, които си плащат, за да имат подкрепа. Те не могат да си представят хора да отидат ей така и да подкрепят едни идеи безплатно“, добави Желева.

Дъщерята на Желю Желев разкритикува и президента Румен Радев: Това е един военен, свикнал да изпълнява заповеди. Прави това, което са му наредили. Поставена фигура от цялото задкулисие, което се активира в даден момент. Той подкрепя абсолютно руските интереси, мафията и идеята България да излезе от Европа“.

„Реших, че е време да отида и да подкрепя хората, за които гласувам, защото ми се струва, че сме достигнали до един предел, в който е малко да гласуваме. Абсолютно недопустимо е да изпадаме в кръговрата, в който живеем 30 години – разочароваме се от политиците, след това ги наказваме“, обясни от своя страна Иглика Трифонова.

„Това, което видях на площада, беше една красива страна на живеенето ни, която вече съществува много малко. Започнаха едни разговори. Излезе Иво Мирчев и аз присъствах на 50-минутен разговор между него и хората на площада, в който те му задаваха въпрос“, добави тя.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име