Intrigi.bg Булевард Дъщерята на банковия обирджия Джиджи – уличена като скъпоплатена жрица, прибирала по...

Дъщерята на банковия обирджия Джиджи – уличена като скъпоплатена жрица, прибирала по 1000 евро на нощ, за да спи с чужденци

3069
0

Джулияна Цонкова, дъщерята на покойния люлински банков обирджия Йордан Цонков – Джиджи, е била уличена като скъпоплатена проститутка по дело, което се води в Специализирания съд срещу ММА боеца Деян Топалски, твърди сензационно „Уикенд“.

Миналата есен нашумелия покрай участието си в реалити шоуто „ВИП Браадър“ Топалски бе арестуван от ГДБОП и обвинен, че е ръководел банда за сводничество, предлагаща на платежноспособни клиенти услугите на скъпоплатени проститутки в 5-звездния столичен хотел „Маринела“. 
Според обвинението, мускулестият мачо управлявал нощен бар на 19-ия етаж на хотела, откъдето заможни клиенти си поръчвали засукани красавици и плащали между 500 и 2000 лева за секс сеанси. Труженичките предавали на барманките парите, които им удържали 50% от заработеното. Накрая пачките отивали при Деян Топалски и ортакът му Светослав Бързанов. Топалски категорично отрича това да е вярно, въпреки че е привлечен като обвиняем – бил само управител на бара. 

Сред уличените в проституция момичета е и дъщерята на банковия обирджия от „Люлин“ Йордан Цонков – Джиджи. Две от защитените свидетелки по делото – момичета с инициали С. М. и Е. С., са признали пред разследващите, че Джулияна Цонкова е била сред най-оборотните проститутки в организацията на Деян Топалски. „Джулияна имаше едно условие – да работи само с чужденци и да поема ангажименти само за цяла нощ срещу 1000 евро, от които половината пари бяха за нея. Тя доведе в бардака и няколко свои приятелки“, уличават Джулияна защитени свидетели по делото. 

Според непотвърдена официално информация, свидетелките са работили като барманки в нощното заведение. Показанията им обаче не са се сторили достатъчни на Специализираната прокуратура, за да бъде повдигнато обвинение на Джулияна Цонкова за сводничество. 
Мълвата, че дъщерята на люлинското страшилище Джиджи проституира, обхожда софийския ъндърграунд отдавна, но малцина вярваха и смятаха, че красавицата просто има богати гаджета и умишлено се държи лековато и провокативно. Покойният гангстер Йордан Цонков има и син – Марсел, който само преди 3 месеца бе арестуван като част от банда касоразбивачи в „Люлин“ и още е в следствения арест в очакване да бъде изправен пред съда. 
Йордан Цонков – Джиджи, некоронования крал на банковите обирджии и касоразлбивачи от „Люлин“, бе разстрелян с дъжд от куршуми от наемен убиец на 22 януари 2009 г. в мерцедеса си. Убийството му така и не бе разкрито, но полицията дълго поддържаше версията, че Цонков е ликвидиран от Валентин Янев – Вальо Бореца заради дейността на бандата за отвличания „Наглите“. Твърдеше се, че Джиджи е очистен, тъй като неговия човек Куцара, участвал в прибиране на откуп от семейството на Кирил Божилов – Цигането, предал организацията на полицията. Самия Куцара издъхна при мистериозни обстоятелства в полицейска патрулка ден преди разстрела на Джиджи. 

Йордан Цонков бе сочен като автор на най-дръзките банкови обири в София, сред които и прочутия удар над банка „Биохим“ в софийския квартал „Стрелбище“, при който от банкови касети на заможни клиенти бяха задигнати над 30 милиона лева. След смъртта на Джиджи за семейството му останаха 7 апартамента – пет жилища в блок №817 в „Люлин“, както и 2 партамента в „Хиподрума“. Жилищата, както и няколко луксозни автомобила на люлинския бандит обаче бяха конфискувани от комисията „Кушлев“, тъй като вдовицата Даниела не успя да докаже откъде са доходите на покойния й съпруг. Приятели на Джиджи от люлинския ъндърграунд, потърсени от „Уикенд“, изразиха силни съмнения, че дъщеря му заработва като ВИП проститутка. „Тези слухове вървят отдавна, но не са верни. Тя си има богато гадже от чужбина, който задоволява всичките й капризи“, категорични са аверите на Джиджи. Според тях Джулияна умишлено е топена като „бръмчалка” и сводница от своя врагиня, занимаваща се с проституция, тъй като й откраднала богатото гадже.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име