Intrigi.bg Крими Дърводелец педофил от Благоевград! Блудствал с 3-г. дете, имал снимки как

Дърводелец педофил от Благоевград! Блудствал с 3-г. дете, имал снимки как

1147
0

Дърводелецът Васил К., който с постановление на прокурор от Районна прокуратура – Благоевград е задържаният за 72 часа в ареста, заради разпространение на порнографски материали. Установено е, че той е имал снимки, разголен с 3-годишно дете между краката си. Гнусната гавра бе разкрита завчера, когато полицаите щурмуваха дома му на ул. „Прилеп“ в Благоевград. Васил е привлечен в качеството на обвиняем за извършено от него престъпление по чл. 159, ал. 4, т. 1, вр. ал. 2 от НК. Познат е в квартала си и града и съседите му са изумени от стореното. Никой не е подозирал какви ги върши наглед кроткия Васко -дърводелеца.

Припомняме, че на 05.03.2019 г., за времето от около 12:33 ч. до 16:20 ч., в гр. Благоевград, Васил разпространил порнографски материали – видеофайлове, за създаването на които са били използвани лица ненавършили осемнадесетгодишна възраст. За целта той използвал информационна и съобщителна технология, както и приложение за сваляне и разпространение на торент файлове в пиър ту пиър мрежи („P2P”), а именно юторент – „uTorrent“.

С разрешение на съда е било извършено претърсване в жилището му в гр. Благоевград, ползвано от обвиняемия, и изземване на компютърна конфигурация марка „ASUS“. Васил е стар ерген и живее с родителите си. Предстои гледане на мярката му за неотклонение задържане под стража.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име