Intrigi.bg Крими Дрогираният Господин, убил Стела, поиска свобода – имал страхова невроза

Дрогираният Господин, убил Стела, поиска свобода – имал страхова невроза

875
0

Окръжният съд в Сливен остави в ареста 24-годишният шофьор на камион, който уби 23-годишна жена на АМ „Тракия“ и рани още две нейни спътнички. Товарният автомобил със софийска регистрация е блъснал авариралата кола с бургаска регистрация, която е спукала гума.

Инцидентът стана на 27 септември около 23 часа на 236 км на АМ „Тракия“ в посока София. Пробата за наркотици веднага след инцидента е показала наличие на метамфетамини, но мъжът отрече да е бил дрогиран зад волана.

Защитата поиска за шофьора по-лека мярка – домашен арест, защото бил с диагноза страхова невроза и имал клаустрофобия, която може да се засили в ареста. Приложен беше и медицински документ за заболяването.

От Прокуратурата аргументираха искането за постоянен арест с множеството наказания на пътя и опасността шофьорът да се укрие, след като е извършил такова тежко престъпление.

Според защитата веднага след инцидента, шофьорът се опитал да помогне на момичетата, предаде Би Ти Ви .

Досега шофьорът е бил санкциониран с фишове 21 пъти за различни нарушения като скоростни режими, невключени светлини на автомобила, непреминат технически преглед. Пет от нарушенията му са за превишена скорост.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име