Intrigi.bg Булевард Драмите й нямат край! Мария за мъжа си Миро: И двамата сме...

Драмите й нямат край! Мария за мъжа си Миро: И двамата сме много огнени

60
0

Мария и мъжът й Мирослав Соколов не просто пак са заедно, а демонстрират хармонични отношения и всеотдайна любов. Бизнесменът я аплодира от първите редове в шоуто за имитации „Като две капки вода” на Нова тв, в което певицата участва. Мария пък с нови сили го хвали в интервюта и изтъква качествата му.

В края на март миналата година двамата приковаха вниманието. Разчу се, че Мария е станала жертва на домашно насилие от страна на любимия си и поради това даже се била решила на развод. До такъв не се стигна, макар че се наложи двамата да изясняват отношенията си в съда. В крайна сметка „случилите се някакви такива импулсивни решения” в техния дом, както Мария обясни наскоро замесването на органите на реда, завършиха с помирение и възобновяване на любовта им.

„Постоянно имаме някакви драми”, заяви 42-годишната певица през смях. Мария определя Миро, който е й съпруг №3, като „рядко добър човек”, който се грижи за нея и за дъщеря й Марая, която е от първия й мъж Димитър Андонов. 15-годишната наследница на певицата ще завърши 10 клас тази година в Англо-американското училище в София, където се образоват децата на много дипломати, бизнесмени и политици.

Миро подкрепял певицата във всичките й начинания. Двамата преминали през всякакви моменти. С някои аудиторията все пак била запозната. „Много сме огнени и двамата”, обясни Мария и допълни, че, както е миличка и добричка, така можела да отстоява позицията си. Това се харесва на мъжа й, но понякога и не толкова. „Намирам повече убедителни причини да му бъда благодарна, отколкото да бъда нацупена и да съм му сърдита”, обобщава Мария.

Ситуацията е много странна, тъй като само преди месец певицата даде интервю за „Уикенд”, в което разкри, че е подала молба за развод. Седмица след това тя е оттеглила искането си за раздяла.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име