Intrigi.bg Политика Дончев: Възможно е ГЕРБ да управлява, труден отговор е с кого

Дончев: Възможно е ГЕРБ да управлява, труден отговор е с кого

103
0

Времето трябваше да се използва за ваксинация. Лятото беше пропуснато. Беше изпусната възможността да се даде и личен пример. В рамките на една година и преболедувах, и се ваксинирах, ако се налага ще сложа и трета доза и то пак публично, заяви Томислав Дончев от ГЕРБ.

На въпрос за цената на тока, Дончев заяви: имам подозрения, че има спекулации при търговията с ток. Ако можех да го докажа – щях да говоря с имена. Не може сега да сме в дискусия за размяна на идеи, а отдавна трябваше да са взети решения какво ще направи държавата.

„Не можем да виним бизнеса за нищо. Вярно е, че той е енергийно неефективен спрямо конкурентите си в Европа. Ако коментираме отговорностите за енергийната криза – над 50-60 процента тя е привнесена отвън. Не е коректно да твърдим, че няма и чисто български причини за кризата.“, каза още той по Нова телевизия.

Възможно е ГЕРБ да управлява. Труден отговор е с кого. Не мога да обещая, че ще се случи. Много е ниска вероятността за това. Партиите са разделени. Носили сме отговорност в много коалиционни формати. Когато сме имали разногласия и шум в коалициите е било именно заради различните виждания, но винаги се е търсил компромис заради общата цел. Трябва обаче да има лидер, който да поеме отговорността, категоричен е Дончев

Лидерството на Борисов като партиен лидер не подлежи на въпрос. Възможни са и други варианти за министър-председател, имаме ресурс за това, категоричен бе той.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име