Intrigi.bg Мистерии Докато смъртта ги раздели: една истинска история за любовта

Докато смъртта ги раздели: една истинска история за любовта

177
0

Историята на една двойка истински развълнува потребителите в мрежата, като показа какво е безапелационната любов. 

Бека Томас разказва какво е да срещнеш любовта и след това – да я загубиш пред очите си. Но да не се откажеш от нея. 

В един следобед, Бека влиза в кафене, там случайността я среща с Дан. 

Той веднага е пленен от нея и я кани на концерт на брат му, който е барабанист. Тя приема и така без да се усети, в 4 сутринта яде пица и се залива от смях с Дан. И двамата не подозират, че съвсем скоро те ще се оженят. 

Дан признава на Бека, че има рядка и агресивна форма на рак. Може би изненадващо и за самата нея, тя нито за миг не се поколебава, че няма да се отдели от него и от тук нататък – ще бъде негова опра във всяка стъпка, която той прави.

„Не съм предполагала какво може да направи любовта“, признава Бека. 

Дан има профил в Инстаграм в YouTube, където всеки ден говори на своите над 150 00 потребители да не се отказват, а също така – да ходят редовно на профилактични прегледи. 

След като става ясно, че дните на Дан са преброени, той не иска да губи повече време и предлага брак на Бека на 21 август. Тя не се колебае и приема. 

Двамата се женят на 12 септември. Сватбата е организирана изключително бързо и струва по-малко от 1000 паунда. 

„Приятелите ни помогнаха толкова много, не знам как щяхме да се справим без тях“, казва Бека. 

Скоро след церемонията, състоянието на Дан се влошава. На практика, целият брачен живот на двойката преминава в болницата, където се полагат грижи за младия мъж. 

Бека казва, че е била до него в моментите, когато болките му са прекалено силни, за да заспи и е изпадала в паника, когато е трябвало дори замалко да се отдели от Дан. 

Бека гледа как с всеки изминал ден той отслабва. 

„Казвах му: „Обичам те“. На практика, повтаряхме това изречение след всяко друго нещо, което си казвахме.“

На 28 септември Дан сваля кислородната си маска и споделя на Бека: „И аз те обичам, но това е абсурдно“. Отива си 16 дни, след като с Бека си казват „Да“. 

Историята им става популярна в социалните мрежи, след като Бека споделя колко много я е променила любовта. Двамата са толкова популярни, че получават поздрави дори от космоса. Руският астронавт Олег Артьомов нарича Дан вдъхновение за всички, а Дейвид Грол от „Foo Fighters“ го кани на техен концерт. 

За съжаление, за Дан е прекалено късно, но популярността му кара хората да се замислят повече за живота, който имат и да му се наслаждават повече, във всеки един момент. 

В момента Бека е приела за своя мисия да продължи завета на Дан – да насърчава останалите да търсят щастието дори и в трудните моменти.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име