Intrigi.bg Актуално Докато всички бързат да погребват Европа, германската младеж започнала да пее „чужденците...

Докато всички бързат да погребват Европа, германската младеж започнала да пее „чужденците вън, Германия за германците“

73
0

Докато всички бързат да погребват Европа, германската младеж вече е започнала да пее „чужденците вън, Германия за германците“. Който си мисли, че европейците можем да бъдем съборени от трудни времена като днешните трябва винаги да помни:

1. Ако ви притесняват бежанците или мигрантите – Испания е била напълно покорена от мюсюлманите когато започва Реконкиста. За няколко века методично премахва всичките мюсюлмани от територията си, след което започва златен век за цивилизацията. 

2. Ако ви притеснява ниската раждаемост – чумата убива 1/3 от населението на Европа и отново след нея се съвземаме и започва златен век, макар някои от нас да падат под османска власт. 

3. Ако ви притеснява икономиката на Европа….е, изберете си един от стотиците трудни периоди. Икономически проблеми е имало непрекъснато в европейските държави. Дори не си струва че да се споменава, че това сега е временно.

За всички тези проблеми днес Европа се съвзема. И докато се бърза да се обяснява как Европейския съюз е бил приключил курса, едва ли не, някой дава ли си сметка, че бежанци, енергийна криза и лошото съвземане от финансовата криза са горе-долу един период от 10 години? Нищо и половина. И вече виждаме връщане към разумa

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име