Intrigi.bg интриги Доган ли запуши устата на снаха си? Памела Жейнова ИЗЧЕЗНА след разкритията...

Доган ли запуши устата на снаха си? Памела Жейнова ИЗЧЕЗНА след разкритията за милионерския син

655
0

Вдън земя изчезна Памела Жейнова – снахата на Ахмед Доган и съпруга на сина му Демир, видяIntrigi.bg. След разкритията, които направи за изневерите на мъжа си, профилът й в Инстаграм бе изтрит, а новините около двойката и предстоящата раздяла секнаха.

Хора от обкръжението на Пам с притеснение признават, че от известно време не са я виждали и не си вдига телефона.

Припомняме, че преди близо 2 седмици Жейнова публично разобличи мъжа си Демир в изневяра. В продължение на няколко дни снахата на Ахмед Доган вадеше кирливите ризи на сина му, а жълтите медии с притаен дъх очакваха да започне с разкритията и за цялата фамилия.

Памела открито заяви, че няма да прости на Демир и двамата се развеждат. По думите й, още преди 2 години е получила серия от предупредителни съобщения, в които се опитват да й отворят очите за изневерите на мъжа й. Тя обаче отказвала да повярва, докато преди няколко седмици милионерският син не се обадил погрешка на любовницата си пред нея. „Кво става, бебе“, чува от другата страна Пам и тези думи я папарват с гореща вода.

Инстаграмът на Жейнова бе залят от разкрития, чатове и съобщения, докато в един момент цялата информация се изпари заедно с профила й. Запознати подозират, че свекърът й Ахмед Доган е взел мерки срещу орезиляването на сина си и цялата фамилия и е запушил устата на снаха си.

Още преди сватбата им се говореше, че Демир й изневерява, но слуховете отново бяха стопирани и двамата набързо се ожениха. От брака си с Памела Демир има две деца – 5-годишния Адмир, кръстен на дядо си Ахмед Доган, и 2-годишната Ноел.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име