Intrigi.bg Политика Днес гласуват оставката на Цветан Цветанов

Днес гласуват оставката на Цветан Цветанов

858
0

В последното за седмицата пленарно заседание в петък депутатите подлагат на гласуване оставката на председателя на групата на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Цветанов напуска Народното събрание, след като името му бе замесено в имотен скандал, причина за който стана придобит от него имот в столицата на цени, далеч по-ниски от пазарните. Той обаче запазва зам.-председателското си място в партията и остава начело на предизборния щаб.

На мястото на Цветанов в парламента влиза 27-годишният Георги Недев от Велико Търново, който трябва да положи клетва като народен представител. На парламентарните избори преди 2 години той е бил едва 11-ти в листата на партията, но е спечелил около 2 900 преференциални гласа.

Вече стана ясно, че начело на парламентарната група на ГЕРБ застава председателят на Комисията по здравеопазване д-р Даниела Дариткова,пише блиц. Все още не се знае обаче кой ще замести Цветанов в комисиите, в които той участва.

В рамките на пленарното заседание ще бъде изслушан министърът на културата Боил Банов, който ще обясни каква е държавната подкрепа в сферата на изкуствата.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име