Intrigi.bg Мистерии Дневен Хороскоп

Дневен Хороскоп

793
0

Овен

Днес ще бъдете под прицел на нечии думи. Сложете си бронежилетка и не допускайте дълбоки наранявания.

Телец

Днес не се насилвайте да правите неща, които не са ви приятни. Насила хубост не става, а и не бива, е казал народът е бил прав.

Близнаци

Този вторник е важно да знаете мястото си. Не се бутайте там, където не сте канени, само заради имиджа. Естествеността е по-важна.

Рак

Ваша грешка може да изплува на повърхността. Колкото повече бягате от нея, толкова по-силни ще са последиците. Понякога се налага да се направи извинение.

Лъв

Този вторник ви очакват интересни открития за вас самите. Ще откриете дейност, която ви носи огромно удоволствие, но до скоро сте пренебрегвали. Отделете ѝ повече време.

Дева

Този вторник може да се подлъжете по приятелски съвет. Не се захласвайте по голи думи и обещания. По-добре със скромни заслуги, но истински.

Везни

Този вторник е много вероятно да объркате посоката на движение или да се опитате да общувате с неправилния човек. При първият сигнал, че сте сгрешили – сменете посоката.

Скорпион

Този вторник не се влияйте от ничие мнение, дори да е на човек, когото уважавате. Дори да допуснете грешка, много е важно да си е само ваша.

Стрелец

Този вторник не проявявайте прекомерно чувство на любопитство или завист. Имате предостатъчно и дори бихте се учудили да разберете колко хора завиждат на вас.

Козирог

Този вторник съществува риск от грешки на работното място. Всичко е напълно поправимо, ако реагирате на време и не се опитвате да заметете стореното.

Водолей

Този вторник не гледайте в чуждата паничка. Там няма нищо по-различно от това във вашата, само местоположението е различно.

Риби

Този вторник направете така, че да си подарите колкото се може повече положителни моменти. Не се съобразявайте с никого освен със себе си.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име