Intrigi.bg Мистерии Дневен Хороскоп

Дневен Хороскоп

93
0

ОВЕН

От сутринта на вашето работно място се справяте добре със задълженията си. Около обед  ще осъществите делови запознанства, които ще станат основа за бъдещите ви успехи, въпреки че имате ваши си съмнения, ако сте решили тайничко да не спазвате изискванията на ретроградния Меркурий. Отложете планираното пътуване, заради невъзможност да изоставите задачите на работното място. Рискувате да задълбочите кризата в личните си отношения, ако тръгнете на път. Обмислете най-лесния начин, чрез който може да си възвърнете хармонията в отношенията ви с вашия партньор и да не се лишите от интимните мигове. 

ТЕЛЕЦ

Напрежението не се отразява добре върху служебните ви отношения, Меркурий е ретрограден, но не сте склонни да се разделяте с хора, с които сте работили много години заедно. Предприемете промените, които позволяват да промените начина на работа и направете списък на служителите си, които се налага да уволните, колкото и да ви е неприятно. Вечерта се подгответе за ревност и въпроси за закъснението ви, а също и за проявата на недоверие във вашите близки. Сексуалните удоволствия няма да оправят отношенията ви – не се надявайте на това. 

БЛИЗНАЦИ

Очаква ви успех и шанс да стабилизирате завоюваната служебна позиция и да завишите доверието на околните. Справяте се бързо с всичките си служебни задължения, въпреки че Меркурий е ретрограден. Не отказвайте  помощ от страна на вашите колеги, ако работата ви натоварва. Нямате повод за притеснения, че ще ви се подиграват, защото и на тях се случва да са безпомощни. Ще се приберете уморени, а вечерта ще се наложи отново да се занимавате с непосилни за вашите възможности роднински проблеми и да приготвите вечеря. Помогнете им единствено, като им посочите подходящ адвокат или психоаналитик. Не давайте пари назаем. 

РАК

Подвластни сте на странично негативно влияние, от което е редно бързо да се освободите. Не се вслушвайте в мнение, което се разминава с вашите разбирания за професионалните ви планове. Въздържайте се от претоварване с работа, за да избегнете загуби по време на ретроградното движение на Меркурий.  Ще ви зарадва професионален успех и признание. Не се опитвайте да насочите личния си живот в нова посока и да се обвържете с нова любов. Сексуалните ви отношения са в криза заради желанието ви да изневерите, породено от ината ви и невъзможността да осъзнаете грешките в поведението си. 

ЛЪВ

Не са благоприятни професионалните промени, нито налагането на вашите правила, дори и ако имате ваш бизнес. Не се противопоставяйте на ретроградното движение на Меркурий. Изчакайте подходящ ден, за да ги обсъдите още веднъж с вашите колеги. Разчитайте на умението си да взимате бързо важни делови решения и ще се справите, дори и ако на пътя ви внезапно се появят трудности. Вечерта се огледайте внимателно, за да осъзнаете причината за проблемите в личния си живот и да се справите с тях. Самотни сте и искате да сте обичани, но сте се дистанцирали и сами ще се лишите от сексуални удоволствия.  

ДЕВА

Вслушвайте се в съветите на вашите колеги, но не ги приемайте на всяка цена, за да не ви навредят в бъдеще и заради ретроградното движение на Меркурий. Обмислете новите предложения, за да се възползвате от печелившите. Имате знания, за да намерите правилното решение на проблем, който блокира възможността да се справите със служебните си задължения. Вашите партньори малко ви завиждат, защото сте често в приятна компания, от която сте ги лишили, но те самите отказват да общуват с вашите приятелки. Обмислете как да създадете ваша обща среда. Не пропускайте да зарадвате любимия си с романтична вечеря и със сексуални наслади. 

ВЕЗНИ

Не си позволявайте да правите непоискано добро, защото ще бликне завист заради ретроградния Меркурий и заради факта, че сте помогнали с желание на някого, без да очаквате нещо в замяна. Приемете предложения за пътуване, свързано с разширяване на бизнеса ви. Очаквайте възможност да създадете нови задгранични контакти. Всичките ви планове, свързани със семейството и интимната ви половинка може да се провалят, ако не се приберете навреме. Не закъснявайте за уговорената романтична среща. От вашето поведение зависи хармонията в интимните мигове и сексуалните удоволствия. 

СКОРПИОН

Запознанствата свързани с делови отношения за разочароващи. Заемете се с рутинните си задължения и не заставайте срещу изискванията на ретроградния Меркурий. Не показвайте пред вашите колеги задоволството си от свършената работа. По-добре откажете делово пътуване, дори и да е планирано, ако ви пречи да се справите със служебните си задачи. При разговори с близките си не проявявайте ината си, за да си спестите разправиите. Не е изключено сами да се откажете от сексуалните удоволствия заради липсата на самочувствие и потиснатост. 

СТРЕЛЕЦ

С вашите огромни знания и професионални умения ще превърнете мечтите си в реалност и ще жънете професионални успехи. Впечатляващи са печалбите от строителна и творческа дейност. Бъдете концентрирани в служебните си задачи. Неуспехите си сте в състояние да предизвикате  и сами, заради ретроградното движение на Меркурий. Не пропускайте романтична вечеря, за да избегнете проблеми в личния живот. Не забравяйте да се приберете навреме. Сексуалните удоволствия ще ви доставят наслада, ако не са с непознати партньори, в чиято компания сте се озовали и сте си пийнали до загуба на разсъдък. 

КОЗИРОГ

По-добре е да се отдадете на рутинните си задължения, вместо да поемате нови задачи, за да сте в съзвучие с повелята на ретроградния Меркурий. Ако се налага да провеждате разговор с ваш колега, заради неговото безпричинно противопоставяне на вашите идеи, запазете спокойствие и си наложете умереност в думите и действията. Вечерта общувайте само с най-близките си хора без да ги натоварвате с проблемите си и не допускайте неочаквани гости да ви нарушават спокойствието. Не се поддавайте на влияние, за да си спестите емоционален срив. Отдайте се на почивка, на приятни занимания и сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Прочетете задълбочено и отговорно подготвените за подпис договори, свързани с разширяване на вашия бизнес, но без подписването им заради ретроградния Меркурий.  Не се опитвайте да омаловажавате подадената ръка от вашите колеги, които имат принос за вашите успехи и е редно да им благодарите. При възможност вечерта си останете у дома и си почивайте. Днес изведнъж и бе причина сте обзети от съмнения, че не сте достатъчно обичани и уважавани от интимната си половинка. Ще ви зарадва новина за появата на нов член в рода ви. Освободете се от своята потиснатост като се отдадете на сексуални удоволствия. 

РИБИ

Бъдете отговорни към задълженията си и не позволявайте да ви създават проблеми свързани с бъдещи финансови загуби или провалени делови планове и проекти, заради неспазване изискванията на ретроградния Меркурий. Изпълнени с оптимизъм  градите новите си планове. Внимавайте, да не се окажат нереални и неизпълними и да ви загубят времето, вместо да пожънете успех. Вашите близки се чувстват пренебрегнати заради професионалните ви задължения, затова вечерта бъдете с тях. Отдайте заслуженото внимание на любимия си и не пренебрегвайте сексуалните удоволствия.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име