Intrigi.bg Мистерии Дневен Хороскоп

Дневен Хороскоп

163
0

ОВЕН

Имате желание да отхвърлите по-голямата част от служебните си задължения. Справяте се добре с рутинните си занимания, съгласно повелята на ретроградния Меркурий. Разговорите за инвестиции отложете за следващата седмица. Следобед сте длъжни да проведете неприятни делови разговори и да се разделите с нелоялните си подчинени. Не сте готови да споделите чувствата си, а този факт ви измъчва и не ви дава спокойствие. Вечерта отидете на романтична вечеря и без притеснение дайте израз на обичта си към любимите хора. Сексът ще ви зареди със сили и невероятни изживявания. 

ТЕЛЕЦ

Очаквайте да получите предложение за делови пътувания през следващата седмица, не едно, а няколко, но преценете дали си струва да се включите във всичките, особено при ретроградното движение на Меркурий. Ваш колега иска да повиши професионалната си квалификация и разчита на помощта ви. Дайте му съвет. Заемете се и със семейните си задължения, като обсъдите проблемите на близките си. Вечерта си останете у дома. Бъдете с близките си и обсъдете последните приготовления за предстоящ семеен празник. Би било добре за вас и половинката ви да се отдадете на чувствата си и на сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Информацията, че сте оценени от хора с високо обществено положение, ще ви издигне в собствените ви очи. Във ваша полза е да продължавате да работите върху себе си, особено при подкрепата на ретроградния Меркурий.  За пореден път ваши роднини притесняват и вас заради провалите си. Кажете им, че няма как да сте им полезни и приключете с опитите да ви използват. Овладейте бликащата емоция заради неразбирателство с интимния ви партньор, което не е свързано с вас самите. Вместо да се ядосвате, прекратете връзката си, ако не сте семейни. Сексът не е повод за примирие. 

РАК

Възможно е подобряване на финансовото ви състояние. Намерението ви да пътувате, за да се срещнете със задгранични делови партньори няма как да се осъществи днес, а и Меркурий е ретрограден. Бъдете упорити, ако се налага да отстоявате мнението си пред вашето семейство. Не се поддавайте на увещания да ипотекирате жилището си в полза на ваши роднини. Общуването с близките ви е затруднено. Поканете си гости! Овладейте емоцията си, ако искате да си спестите неприятностите. Ако съхраните хармонията ви очакват приятни романтични мигове и сексуални наслади. 

ЛЪВ

Деловите срещи и разговори няма да ви донесат очакваното удовлетворение, затова е по-добре да не ги провеждате днес. Приемете, че каквото и да сте планирали в този ден в професионален план ще ви натовари и изнерви, но няма да е успешно, а и Меркурий е ретрограден – променете плановете си. По-добре, ако имате възможност, си почивайте и съберете сили за следващите дни. Очаквайте ново запознанство, което ще ви изненада с незабравимо романтично приключение. Поставете успешно начало за стабилизиране най-вече на личните ви отношения и сексуалния ви живот. 

ДЕВА

Бъдете организирани и си наложете самодисциплина, колкото и да ви е трудно, защото предпочитате да дисциплинирате околните. Ще се ядосвате, че някой постоянно прекъсва работата ви, като ви възлага допълнителни задачи, но ви носят добри приходи. Въпреки това се справяте успешно и при ретроградното движение на Меркурий. Обърнете внимание на предложенията  и намерете изгодата за себе си. До обед се подгответе за проблеми в личните отношения, които няма как да разрешите в движение, защото изискват разговор с вашите близки. Не се надявайте, че интимният ви партньор ви е простил и забравете за сексуалните си фантазии. 

ВЕЗНИ

Успехът няма да ви изостави, въпреки завистта която ви следва, ако сте коректни и не отричате възможностите на колегите си и спазвате повелята на ретроградния Меркурий. Вашата общителност и прямота ви носят полза, но са причина колегите ви да бойкотират работата ви, защото вече не успяват да се примирят с успехите ви. Не се ядосвайте и вървете по избрания път. Личните ви отношения постепенно се нормализират. За съжаление сте склонни да забравяте, че страдахте и да се впуснете във флиртове, които нараняват любимия ви. Дали ще ви зарадва романтична вечеря и сексуални наслади, които няма да забравите, зависи от вашето поведение и коректност. 

СКОРПИОН

Не се натоварвайте с проблемите на хора, които възникват заради техни действия. Съчувствието, което проявявате днес само може да ви навреди. Стойте настрана и се съобразете с ретроградния Меркурий и изискването на планетата, да внимавате с думите и да не правите непоискано добро. На работното място сте напрегнати и не особено активни, а с това бавите бързото приключване на задачите. Вечерта изяснете проблемите в семейните отношения, скъпи жени. Очаквайте промени в личния живот, които са за ваше добро. Не се лишавайте от сексуалните удоволствия и романтичните мигове. Задължителни са грижите за здравето и профилактичното лечение на хронични заболявания. 

СТРЕЛЕЦ

За да се справите със служебните си задачи подхождайте към тях отговорно и не се вживявайте в дребните препятствия по пътя си, дори и ако са причинени от ретроградния Меркурий. Не проявявайте загриженост към ваш колега, който се опитва да се оплаче на всички около себе си, защото няма как да му помогнете, а и той не иска помощ, само си мърмори, за да дразни всички. Вечерта излезте с приятна компания, но не прекалявайте с искането си да се съобразяват с вашите планове и избор на заведение. Възможна е нова интимна връзка при несемейните жени. Сексът ще ви помогне да се справите с разногласията с брачния си партньор. 

КОЗИРОГ

На работното място се постарайте да не допускате намесата на некомпетентни съветници Ретроградния Меркурий забранява пропуските и грешките и наказва заради липсата на предпазливост. Неочаквано ще ви потърсят влиятелни личности, които искат да работите заедно с тях, но бъдете предпазливи към тези обаждания. Благоприятни са интелектуалните занимания. Приберете се, разкрасете се и отидете да се повеселите. Несемейните жени може  да срещнат своята половинка на парти или по време на гостуване. Бъдете уверени в чара си и не пропускайте сексуалните мигове с любимите си хора. 

ВОДОЛЕЙ

Вземете си работа у дома и се заемете със счетоводните си документи, за да сте наясно какви са финансовите ви постъпления от изминалите месеци. Ще възникнат проблеми, които можете да избегнете, ако си наложите търпение. Потърсете компромис в колегиалните си отношения, Меркурий в ретроградното си движение позволява да изградите недоразуменията. Предстои ви изпълнена с приятни изживявания вечер и среща със стари приятели. Проявете внимание и грижовност към вашите близки. Предпазвайте се от проблеми в семейството или с интимния партньор и не се лишавайте от сексуални наслади. 

РИБИ

От вашата упоритост зависят успехите ви  и бъдещите ви професионални планове. Отдайте се на задълбочена работа и без колебание завършете започнатите задачи, съгласно изискванията на ретроградния Меркурий, дори и ако трябва да останете след края на работния ден, въпреки недоволството на вашите близки. Следобед или ако се прибирате по-късно, вечерта сте длъжни да се отдадете на почивка, защото вече сте на края на силите си. Опитайте се да нормализирате отношенията си с вашите половинки и да постигнете сексуална хармония.Покажи коментаритеНапиши коментар


Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име