Intrigi.bg Мистерии Дневен Хороскоп

Дневен Хороскоп

229
0

ОВЕН

Вашата активност в почивния ден ще окаже влияние на работата ви и ще ви издигне на нов връх. Ще научите, че имате отлични финансови постъпления. Начинанията са успешни. Направете бъдещите си професионални планове. Бъдете търпеливи и не давайте воля на отрицателните си емоции. Намерете време да се видите с приятели, които отдавна ви предлагат среща за приятна раздумка. Заведете любимите си хора и им създайте незабравими емоции. Не е изключено, ако сте все още самотни, да се влюбите.

ТЕЛЕЦ

Всичко около вас се развива много бавно. Започнатото в почивния ден няма да е успешно. Неочаквана новина за допълнителна работа ще усложни отношенията с колегите ви, защото нарушава вашите планове. Отложете деловите разговори. Ще си спестите обтягане на отношенията. Заемете се на всяка цена със стабилизиране на семейните си отношения, въпреки че привидно всичко е наред. Не допускайте поредното отдалечаване на половинката си. Сексът с любимите хора ще ви се отрази добре.

БЛИЗНАЦИ

Имате възможност в почивния ден да осъществите запознанства, които да ви осигурят финансова подкрепа. Четете внимателно и между редовете проектодоговорите, за да не се окажете притиснати от непосилни клаузи. Не харчете без причина, за да не останете без пари в следващите дни, само защото сте задоволили капризите си. Ако не сте семейни и сте намерили подходящия партньор, днес е идеален ден за обявяване на годеж, стига решението ви за общо бъдеще да сте взели заедно. 

РАК

Отново ще срещнете затруднения в професионален план в почивния ден, решите и да работите. Ако сте заети с творческа професия денят ви няма да е успешен. Ще се наложи да направите корекция на плановете си, а това няма да ви хареса. Към неуспехите се отнасяйте без вълнение и приемете, че те ви предпазват от провали и са за ваше добро. Не се опитвайте да налагат мнението си у дома, за да не си спечелите поредната разправия, особено ако вече сте се изпокарали и още не сте се съвзели. 

ЛЪВ

Денят е почивен, но пак и пак изисква да сте представителни и да не давате повод за съмнение в качествата и интелекта си, ако се стремите да получите похвала и по-високо заплащане. Професионалните ви задачи изискват пълното ви отдаване на работата, затова не си губете времето с безсмислени разговори. Не отказвайте помощ отстрани. В личният живот не е добре да взимате спонтанни решения. Ако сте по-свободомислещи и не ревнувате без причина имате шанс да разрешите проблемите си. 

ДЕВА

В почивния ден няма пречка да поставите началото на запознанства, свързани с бъдещата ви самостоятелна дейност. Бъдете предпазливи в деловите отношения и при обсъждане на договорите, ако сте започнали скоро самостоятелен бизнес. Въпреки успешния ден при непредпазливост от ваша страна, са възможни финансови загуби. Необвързаните да не се отказват от планираната среща и предстоящо запознанство. Липсата на свободно време и преумората вредят на интимните ви отношения.

ВЕЗНИ

Не пропускайте добрите възможности, които ви предоставя този почивен ден. Ще разрешите финансов проблем. Емоцията няма да ви позволи да сте обективни към колегите си и ще стане причина за разправии. Имате възможност да блеснете с изявите си. Силни сте и се справяте добре със задълженията си на работното място, но сте отличници и в развлеченията. В личните си отношения сте постигнали поредния връх, но има още непокорени. Не се опитвайте да наложите начина си на живот. 

СКОРПИОН 

Потърсете ново поле за развитие, ако прецените че е полезно, проверете информацията и в интернет и проявете такт. Имате възможност да обсъдите прехвърляне на друга работа с по-високо заплащане. Проявете решителност в постигане на професионалните си цели, дори и ако умишлено ви пречат. Влюбени сте, но не сте сигурни, че мъжът до вас отговаря на чувствата ви. Не се вживявайте в несъществуващи лични драми. Няма как да се надявате на хармония в сексуалните отношения, ако сте ревниви.

СТРЕЛЕЦ

Смело се заемете с новите си задачи, които и в почивния ден ще ви донесат успех. Избегнете срещи със задгранични партньори, особено ако не са планирани. Имате възможност да попълните банковата си сметка. Не се колебайте да изкажете мнението си и да дадете съвети на колегите си, които да са от полза на всички. Нищо чудно да се увлечете в нова романтична връзка. Ако сте семейни, мили жени, рискувате да развалите отношенията с брачната си половинка. Не ви съветвам да изневерявате.

КОЗИРОГ

В почивния ден очаквайте ново предложение за работа, което ще ви впечатли със заплащането. Бъдете реалисти и преценете добре заслужава ли си да приемете, особено ако ви се струва несигурно или все още рисковано. Работете без да отклонявате вниманието си с извънслужебни разговори и ще имате успех. Разговорите с интимната или брачна половинка са успешни, особено ако сте съгрешили предишните дни заради среща с ваши приятелки и се налага да изгладите отношенията си. 

ВОДОЛЕЙ

Промените в този ден са свързани с необходимостта да изясните отношенията с колегите си. Бъдете предвидливи и не взимайте прибързани крайни решения. Бъдете внимателни с колегите си, за да не засегнете егото им и да не предизвикате завистта им. Не взимайте спонтанни решения, свързани с любимите ви хора. Бъдете предпазливи и ще разрешите всички проблеми с лекота. Семейният живот ви изнервя, ако сте сключили прибързано брак. Днес сте готови да се отдадете на секс със случайни партньори.

РИБИ

На работното място се чувствате в своята върхова форма и в почивния ден, но не сте готови за начинания. Не поставяйте ново начало, а завършете започнатото. Отношенията с околните са хармонични. Денят е добър за пътувания. Професионалните ви задължения изискват пълната ви концентрация. Настъпила е поредната катастрофа в отношенията с близките ви, но не по ваша вина, поради което страдате още повече. Причината е поредната изневяра на партньора ви, която ви е унизила и изнервила. 

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име