Intrigi.bg Мистерии Дневен Хороскоп

Дневен Хороскоп

345
0

Овен

Днес е ден, в който ще трябва да вземете важно решение. Изхождайте преди всичко от личния си интерес, но направете сметка и затова да не навредите никому.

Телец

Днес започнете деня с крос или други физически упражнения, в противен случай може да се впуснете в спор, който да прерасне в неприятен и продължителен конфликт.

Близнаци

Днес ще е добър ден да започнете нещата по нов начин. Ако не се сещате, какво точно да промените – започнете с облеклото. Може да посетите и фризьорския салон. Всяка една промяна ще е добре дошла.

Рак

Днес във вас ще се породи влечение към нещо ново. Нека желанието ви не ви плаши. Много вероятно е то да ви донесе, освен удоволствие, и успех.

Лъв

Днешният ден не е подходящ за почистване, а за една дълга разходка. Преди това се обадете на приятели. В разговора ще се роди прекрасна идея.

Дева

Днес ще имате достатъчно време да свършите всичко, което сте планирали, но то е толкова много, че не знаете откъде да започнете. Просто си направете списък на задачите, може и по азбучен ред.

Везни

Днес бъдете особено внимателни с парите си. Не се впускайте в рисковани операции, защото утре може би ще намери много по-добро приложение на финансовите си средства.

Скорпион

Днес всичко за вас ще е в пъти по-добре, отколкото сте си мислили, че може да бъде. Все пак внимавайте, какво си мислите и пожелавате. Скромността не винаги е лошо качество.

Стрелец

Днес най-добре не се захващайте за работа. Просто няма да ви върви, а и денят не случайно е почивен. Подарете си часове отмора и забавления.

Козирог

Днес ще бъдете преизпълнени с идеи, чието осъществяване няма да е ясно на самите вас. Не се тревожете за това, тъй като останалите имат респект от вас и дори не подозират за вашата несигурност. Дайте си време.

Водолей

Днес рискувате да си създадете образ на манипулатор. Не се опитвайте да разсеете съмненията, така ще ви заподозрат още повече. Просто се оттеглете от създалата се ситуация.

Риби

Ако днес се опитате да свършите всичко, което сте решили, просто няма да успеете. Успокойте се и подхванете нещата едно по едно пък докъдето стигнете.


Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име