Intrigi.bg Мистерии Дневен Хороскоп

Дневен Хороскоп

538
0

Овен Днес ще имате изключителна нужда от любов. Дали ще го покажете или кажете – изборът е ваш. И само от вас зависи какви ще са последиците.

Телец Този вторник забравете за плановете. Всичко ще се случва изневиделица и в последния момент. Опитайте се да се забавлявате със случващото се.

Близнаци Днес ще имате хиляди по-интересни дейности за правете извън работата ви. Ще трябва да устоите на изкушенията, освен ако не искате сериозни проблеми в офиса.

Рак Днес ще ви бъде възложена интересна задача. Не бързайте да казвате, че няма да може да се справите. Скоро ще намерите решение и ще се изявите.

Лъв Това е ден, в който да помислите за приятелите си. Импровизирайте събиране у дома или у ваш близък. Важното е да се отпуснете и да поговорите.

Дева Това е ден, в който да внимавате с покупките. Ако ви се налага да пазарувате задължително се ограничете само до най-необходимото, за да не фалирате.

Везни Това е ден, в който съдбата ще е на ваша страна. Бъдете стриктни и внимателни. Търсете знака, който ви трябва дори да е с отрицателен знак.

Скорпион Това е ден, в който ще знаете отговорите на всички въпроси. Просто ще ви е нужно малко повече време, затова не питайте другите преди да сте попитали себе си.

Стрелец Този вторник не горете мостове зад себе си. Настроението ви ще е променливо и може да направите погрешна стъпка. Най-добре се въздържайте от крайни решения.

Козирог Това е ден, в който да се щадите. Пестете силите и нервите си. Днес рискувате да ги вложите в незначителни битки, а важните предстоят тепърва.

Водолей Това е ден, в който ще имате дар слово. Сега няма да ви е трудно да убедите, когото и да било в правотата ви и да спечелите важни съмишленици.

Риби Този вторник имате голяма възможност да довършите важна задача. Ако все пак не успеете – не се укорявайте – важното е да работите с пълния ви ресурс

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име