Intrigi.bg Мистерии Дневен Хороскоп

Дневен Хороскоп

869
0

Овен

Събота носи успех на Овните. Събота е успешен ден в значителна степен за Овните. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Утре е ден за домашни дела. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. В утрешния ден се чувствате отпаднали и преуморени, но ще сблъскате с непредвидени трудности у дома преди да тръгнете за работа. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Телец

Утре сте с променливо настроение. Ако имате някакви любовни недоразумения утре ще успеете да ги изясните. Стабилизирайте постигнатото и се отдайте на спокойна работа. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. В събота може да отделите време на дома си и на хората в него. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Утре всичко тръгва по вода.

Близнаци

Бъдете отговорни към своите постъпки. Утрешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Трудно ще се настроите за работа утре.Правилата и нормите ще Ви дразнят, сякаш за първи път чувате за тях. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Всичко в крайна сметка опира до парите. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Рак

В събота внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Работата Ви спори. Събота се характеризира с добри възможности за парични печалби и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им Съдбовен шанс за финансова реализация. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Намерете начин да се отпуснете.

Лъв

Утре имате куп неща за вършене. Парите идват и си отиват. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Утре не се обаждайте първи на любимите хора. Уместно ще е в утрешния ден да обърнете специално внимание на работата и на отношенията с колегите си; стремете с гъвкавост и лекота да общувате с околните. Утре не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Дева

Утрешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Утрешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Объркани сте емоционално. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Няма да се интересувате от нищо друго освен от парите. Търпеливо преодолявайте незначителните неприятности, за да не Ви пречат на работата. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Везни

В събота отделете време за приятелите си и за хобитата си. Утре е добре да вършите рутинна работа, да предприемате кратки пътувания, да насрочвате срещи. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Утре проведете консултации.

Скорпион

Събота, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. Не е добро време за работа с банки, за свързана с кредити и заеми дейност. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Утре денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Утре дайте инициативата на другите.

Стрелец

Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Утре вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Ангажирайте се с реализацията на лични цели. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.

Козирог

В събота заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Утре се движете повече и общувайте активно с околните. Обърнете внимание също и на човека до себе си. По отношение не паричните цели за мнозина се очертават ярки възможности, които можеда развиете. В събота ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Отложете деловите разговори, свързани с пряката Ви работа, за да не изпуснете някоя дума, която да вгорчи живота ви.Ще Ви изненадат трудности свързани със семейните Ви задължения. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Водолей

Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Трудностите, които Ви блокират работата до обед са преодолими.Запазете спокойствие.Избегнете конфликтите с търпение и премълчаване. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Риби

В събота заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Късметът е с Вас и в любовта. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Утрешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Време е за рутинна работа. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име