Intrigi.bg Мистерии Дневен Хороскоп за 31.10.2020 год.

Дневен Хороскоп за 31.10.2020 год.

128
0

ОВЕН

Трудно ще се справите със служебните си задачи, ако в почивния си ден се лутате между желанието си за развлечение и вашите задължения и се чудите на кое от двете да дадете предимство, въпреки че ретроградния Меркурий налага своите изисквания. Ако сте убедени, че ще постигнете напредък в работата с поредното начинание, се заемете с него без повече бавене. Не давайте информация за личния си живот, за да не се възползват от нея ваши неприятели от нея и да не навредят на отношенията ви. 

ТЕЛЕЦ

Неочаквани събития може да ви извадят от летаргията и да се наложи в почивния ден да участвате във важна среща. Не е изключено да ви поканят на политическа дискусия. На работното си място се справяте добре с поставените ви неочаквано трудни задачи. Както винаги сте в отлична форма и се изкушавате да блеснете, но може да си спечелите врагове. Отидете на гости на ваши приятели, които ви канят от месец. След като се приберете се отдайте на чувствата си и на интимни мигове с любимия си. 

БЛИЗНАЦИ

Отхвърлете до обед в почивния ден служебните си задължения, особено ако имате изостанали, за да не си създадете проблеми в ретроградното движение на Меркурий. Следобед  поставете началото на нови задачи. Намерете най-добрата подкрепа за идеите си във вашата сфера на дейност. Общувайте предпазливо при запознанства, за да не ви измамят с някое некоректно предложение. Оправете възникналите недоразумения в семейството. Близките ви са разочаровани от вашето отсъствие от дома.

РАК

Погрижете се да защитите интересите си, въпреки че в почивния ден сте повлияни от емоцията, а и ретроградния Меркурий ви блокира. Склонни сте да се карате и с хората, които са добронамерени и готови да ви помогнат в трудни моменти. Рискувате да сринете авторите си заради обиди, изречени към колеги, които винаги са ви подавали ръка в трудни моменти. Не допускайте проблеми в семейството си, още повече, че за тях не съществува причина. Отношенията ви са идеални сега.

ЛЪВ

Изпитвате потребност, ако работите в почивния ден да кажете мнението си без да се налага да премълчаване пропуските на вашите колеги, но го сторете с такт и търпение. Реалната оценка на постигнатото е болезнена за вашите колеги и не я приемат. Не са изключени разправии заради отдавна назряващи служебни проблеми, на които не обръщаха внимание. Личните ви отношения са проблемни и не са изключени скандали, които днес вечерта ще ескалират в решението интимния ви партньор за раздяла. 

ДЕВА

Вашият авторитет ще се издигне, ако завършите до края на почивния ден започнатите задачи, в хармония с изискванията на ретроградния Меркурий. Оценката е от значение за вашето материално състояние и за бъдещите ви планове. Вечерта направете анализ на постигнатото, за да отстраните грешките и да запълните пропуските в знанията си. Подгответе програмата си за следващия месец. Вечерта очаквайте сцени на ревност, ако не сте се прибрали навреме и сте пропуснали вечерята. 

ВЕЗНИ

Не разчитайте на късмета си в почивния ден, а се осланяйте на знанията и уменията си. Активната работа е единствената гаранция за успех. Не се притеснявайте да поискате помощ от колегите си или от влиятелните си познати. Добре е чрез тях да разрешите важен професионален проблем, който не бива да ви притеснява повече. Обмислете промените, които са задължителни в личния ви живот, а също и тези, свързани с външният вид, ако сте се изоставили заради непрекъснатата си заетост. 

СКОРПИОН

Днес денят е почивен, а вие сте напрегнати и изнервени от неочаквано посещение на ваши познати, които искат финансова помощ, но не бива да им давате пари заради ретроградния Меркурий. Изпълнени сте със сили, но сте разсеяни и нямате желание за работа. Бъдете упорити, ако искате да се справите бързо със служебните си задачи и да се приберете навреме у дома. Бъдете внимателни с хората, които обичате и на които държите, особено към близките си и по-възрастните си роднини. 

СТРЕЛЕЦ

Предприетите от вас необмислени промени и начинания, при това в почивния ден са причината за неприятностите на работното ви място при ретроградния Меркурий. Отстоявайте търпеливо и без агресия мнението си. Останете верни на принципите си. Не бива да спорите без причина с колегите си. Пътуванията са успешни, ако не ви отклоняват от важни срещи и задължения. Изпратете букет и бутилка вино на ваш приятел, който празнува годишнина от брака си. Вашите партньори очакват приятни мигове. 

КОЗИРОГ

Начинанията в почивния ден са нежелателни, защото Меркурий е ретрограден. Завършете започнатите задачи. Значимо предложение за делови задгранични пътувания изисква да прецените дали ще се справите с разноските. Предпазвайте се от обещания за лесни успехи, свързани с инвестиции, които ви носят загуби. Не е изключено да разрешите важни семейни и лични проблеми, но условието за успех е да запазите спокойствие. Сексуалните ви отношения все още са проблемни и не сте активни. 

ВОДОЛЕЙ

Ще ви подведат с лъжи за лесни успехи, ако в почивния ден решите да се отдадете на нереалните си фантазии. Оценете силите си и се възползвайте от ставащото около вас, като не нарушавате стабилността си. Бъдете критични към постъпките си, особено на работното място. Избягвайте запознанствата, ако са служебни. Бъдете сдържани в общуването с колегите си заради ретроградния Меркурий. Проблемите ви в късния следобед са свързани със семейството, но и с неприятните разговори. 

РИБИ

Ядосани сте защото за пореден път и в почивния ден търсите отговори за проблеми на работното място, но никой не е склонен да ви ги даде. Приемете, че ретроградния Меркурий също блокира думите им. Взаимоотношенията ви с вашите колеги са обострени. Не слушайте близките си, които ви предлагат да си останете у дома и да не ходите на работа, защото ще си създадете допълнителни трудности. Общуването с околните, дори и с най-близките ви е затруднено, заради желанието ви да спорите.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име