Intrigi.bg Мистерии Дневен Хороскоп за 27.12.2020 год.

Дневен Хороскоп за 27.12.2020 год.

543
0

ОВЕН

Срещате трудности в почивния ден при договаряне за предстоящо подписване на сделка, но причината не е само във вас, а в хората, с които водите разговорите и които са неуверени. Странични занимания, породени от искания на ваши колеги, блокират възможността ви да приключите със задачите си в рамките на работния ден. Вечерта ще ви натоварят със семейни задължения, които не сте отхвърлили заради отсъствието си от дома. Бъдете отговорни към близките си и не се измъквайте с извинения, че сте уморени. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат силите и доброто настроение. 

ТЕЛЕЦ

Съдбата ви закриля, но не ви позволява в почивния ден да сте прибързани и устремени към необмислени начинания, дори и ако са доходни. Чувствате се бодри и изпълнени с желание за активна работа. Успехът може да се отклони от пътя ви, ако прекалите със самоувереността си. Бъдете внимателни и задълбочени в служебните си задължения. Вечерта ще се наложи да разрешавате семейни проблеми. Не ви е приятно това задължение, но ще ви донесе спокойствие. Ако не сте достатъчно тактични и не премълчавате рискувате отново да се лишите от сексуални наслади. 

БЛИЗНАЦИ

Внимавайте настроението ви да не се превърне в причина за финансови загуби в почивния ден. Ако не ги избегнете се сърдете на себе си за загубата на доверие във вашите делови партньори. Напрегнати, агресивни, емоционални и раздразнителни сте въпреки че сте доволни от постигнатото през изминалите дни. Следобед се отдайте на развлечения със семейството си и не мислете за работа и разговори с ваш колеги. Ще заслужите тяхното одобрение. Вечерта отидете на ресторант с любимите си хора, а след това се отдайте на сексуални удоволствия. 

РАК

Помислете дали да се натоварите с непосилни задачи, които може да блокират възможността ви за професионални успехи в почивния ден. Обсебени сте от желание да блеснете и да впечатлите колегите, но днес е деня.  Започнете веднага, без бавене, изпълнението на преките си служебни задачи. Вечерта се подгответе за проблеми с ваш роднина, който ще ви изненада неприятно с предателството си. Приемете фактите и не се ядосвайте. Ваши съседи се опитват да съсипят брака ви, защото искат да привлекат към себе си брачната ви половинка и да я използват. Забравете за сексуалните наслади заради разразилия се скандал! 

ЛЪВ

Заредете се с нови сили и разширете познанията си. Не си позволявайте прибързаност, ако искате в почивния ден да завършите започнатите служебни задачи. Спестете си критиката към старите си колеги, с която сте се подготвили да впечатлите новопостъпилите  за обучение при срещата ви днес. Няма да спечелите тяхното уважение. След работа се приберете у дома и си почивайте. Въпреки, че целият ден е украсен с неприятния оттенък на лошото ви настроение, се възползвайте от шанса да стабилизирате отношенията си в семейството. Не пропускайте секса с любимите си хора. 

ДЕВА

В този почивен ден успехът е с вас и в начинанията, които сте планирали. Възползвайте се без колебание от възможността да спечелите пари. Денят е неблагоприятен за командировки. По-добре е да не пътувате. Информация, която ще получите ще ви принуди да преосмислите действията си и да промените начинът си на работа. В този ден си почивайте или пътувайте семейно, за да се заредите с положителни емоции за оставащите няколко работни дни до края на годината. Вечерта подарете изцяло на интимната си половинка и се отдайте на сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ

Очаквайте приходи в почивния ден, които идват навреме преди края на месеца. Ще блестите ярко в светлината на поредните си успехи. Защитете без колебание интересите си, но не забравяйте, че сте все още не  сте поднесли извинение за вашето непростимо поведение, с което сте ги обидили и част от тях отказват да разговарят с вас. Отхвърлете задълженията си у дома, особено ако са свързани с ремонти. От значение е да запазите спокойствие и да не се ядосвате. Звездите ви съветват да не се захващате с разрешаване на лични проблеми. 

СКОРПИОН

Бъдете уверени в професионалните си качества. В почивния ден ще се справите даже и с неприятните задачи, които неочаквано се налага да приемете. Справяте се отлично със служебните си задължения. Деловите разговори са успешни, въпреки притеснението, което ви е обзело от сутринта. Следобед лични проблеми ще ви накарат да забравите за почивката си. Справете се бързо и се отдайте на приятни емоции. След като се справите с проблемите си създайте романтична обстановка и се отдайте на сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ 

В този почивен ден не е изключено в живота ви да се появят влиятелни хора, които не познавате, но те са ви проучвали и ще ви предложат подкрепата си. Установяването на нови делови познанства ви отваря пътя за обмисляните начинания. Осъществете плановете си за деня и проведете срещите си. Подгответе се за упреци от брачната си половинка, че я изоставяте на произвола на Съдбата, защото не сте успели да си вземете отпуска до края на месеца. Няма как да я убедите в противното. Не се изненадвайте, ако ви лишат от секс. 

КОЗИРОГ

Бизнесмените да се откажат от увещанията за съдружие, което ще им наруши финансовата стабилност в почивния ден. Съдбата ви закриля, но не ви предпазва от необмислени постъпки. Постарайте се да мислите и да действате с разума си. Блокирайте авантюристичната си нагласа, за да не се провалите. Съветвам ви преди пътуването за празниците в края на годината да обсъдите намеренията си с близките си, за да избегнете разправиите, че сами правите резервациите и взимате решения.  Вечерта се отдайте на чувствата си и на сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Стабилизирайте деловите си отношения, въпреки че деня е почивен. Проведете неотложните служебни разговори и срещи. Постигнете поредната финансова стабилност чрез активна работа. Чрез тях имате възможност да подготвите договори с банковите институции, ако се налага да финансирате нови проекти. Разсеяни сте заради лични проблеми, притиснали ви от сутринта, които трябва да разрешите до края на деня. Съдбата ви подлага на изпитание, за да види дали сте склонни към компромиси и към признаване на вашата вина за липсващия сексуален живот. 

РИБИ

Неочаквана разправия на работното място ще отнеме част от времето ви сутринта в почивния ден. Вместо да работите, ще изяснявате причината, която за пореден път е прозаична и именно поради това трудна за разкриване. Финансови постъпления са породили завист в колегите ви. Не давайте заеми, само защото се надявате да намалите напрежението. Личният ви живот е свързан с разочарования, които сте предизвикали сами, защото не е редно да мислите само за пари и да не си позволявате елементарни покупки, необходими за домакинството и близките ви.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име