Intrigi.bg Мистерии Дневен Хороскоп за 22.11.2020 год.

Дневен Хороскоп за 22.11.2020 год.

344
0

ОВЕН

Ще останете разочаровани в очакванията си за големи печалби от ваши начинания, въпреки че деня е почивен. Подвели са ви със сумата, която са ви обещали. Въздържайте се от пътувания. Ако се налага да провеждате делови разговори, изслушвайте с внимание събеседника си, за да ви донесат очакваните резултати. В личните ви отношения липсва взаимното разбирателство, но причината е във вашата заетост, която скоро ще приключи. Не сте доволни от интимния си живот и сексът не ви доставя удоволствие, а преумората допълнително ви вреди. 

ТЕЛЕЦ

Престанете да мърморите в почивния ден на партньора си на работното място или на съдружника си за негови пропуски, а вижте вашите собствени. Заради трудностите на работното си място не прекалявайте с претенциите си.  Всичко замислено може да почака. Стабилизирайте постигнатото до момента. Ако работите в сферата на търговията успехът е с вас. Поискали сте среща с ваша стара интимна връзка, която обърква живота ви, заради желанието да се убедите, че вече нумате чувства към нея. Отказът да приключите отношенията си са причина да сте гневни на целия свят в края на месеца. 

БЛИЗНАЦИ

Заредени сте със сили и желание за работа, въпреки че денят е почивен. Промените на работното място могат да ви изнервят, но след броени часове ще се убедите, че са във ваша полза. Очаквайте приходи, които са достатъчни, за да сте спокойни до края на месеца, но прахосвайте парите си без причина. Отложете уговорените делови срещи. Време и да потърсите своята нова среда, в която ще се чувствате на мястото си и да мечтаете за срещна с подходящата половинка си наложете търпение, общувайте, запознавайте се, защото любовта може да ви споходи неочаквано. 

РАК

От ранни зори в почивния ден ви е обзело нервно напрежение, за което нямате обяснение. Внимавайте да не нагрубите някого и не налагайте мнението си. Материалните ви стремежи са причината за трудностите, които срещате по пътя си. Печелите неприязънта на колегите си. Не преувеличавайте тежестта на разходите, които се налага да направите. Компромисите от ваша страна, стига да са с мярка и да не ви вредят, са гаранция за успех както в семейството, така и на работното място. Близките ви са се успокоили от вашата сговорчивост и са склонни да си върнете разбирателството и хармонията. 

ЛЪВ

Дребни, почти незабележими детайли и малки недоразумения могат да ви отклонят от най-важната ви задача за този почивен ден, а това не е във ваша полза. Бъдете концентрирани и търпеливи. Говорете  с колегите си за новите методи, които искате да приложите на работното място и които носят полза и на тях. Не се опитвайте да изяснявате личните си отношения, ако сте се прибрали ядосани и нервни. Не мислете за изневяра, за да мъстите със секс със случайни партньори. Последствията са негативни преди всичко за вас. 

ДЕВА

На работното място, въпреки че денят е почивен, се справяте отлично с рутинните си задължения. Промените са положителни. Всичко, започнато в този ден, ще ви донесе успехи. Единственото изискване  е да не сте прибързани. Следобед посетете свои делови партньори, с които от месеци искате да договорите общи проекти. Заслепени от чувствата си не сте подозирали че любимите ви имат свой живот, въпреки, че не искате да го приемете. От вас зависи да не се предавате във властта на ревността и емоцията. Или си простете или се разделете, без омраза и агресия.

ВЕЗНИ

Бъдете умерени в разходите през целия почивен ден. Разногласия заради клевети на работното място са причина да нарушите спокойствието си. Неочаквано известие за нови задачи ще запълни времето ви. Бъдете внимателни с контактите си. Разчитайте преди всичко на себе си. Не са изключени грешки и в личните отношения, които ще ви донесат любовни разочарования, но може да се окаже, че причината е в несходство на характерите и е по-добре да ги приключите. Сексуалните ви отношения от месеци са незадоволителни и ви изнервят. 

СКОРПИОН

Трудностите са породени от безотговорността на ваш колега,  но не пречат да успявате на работното място в този почивен ден. Ще постигнете целите си, ако не се ядосате, че всичко се осъществява по-бавно. Не избързвайте да критикувате колегата си. Изслушайте казаното от него и ще спечелите повече уважение, отколкото ако спорите и се заяждате. Романтично запознанство няма да ви донесе очакваното щастие. Несемейните да не бързат да се отдават на интимни мигове. Сексът с непознати партньори ви създава проблеми, ако сте семейни или сериозно обвързани. 

СТРЕЛЕЦ

Жънете успехи и в почивния ден и естествено отново ви завиждат. Имате нова възможност да постигнете делови споразумения. Подгответе за подписване финансовите договори със задгранични партньори. Ако сте си направили планове как да вложите парите си, могат да ви ги провалят ваши конкуренти. Не разказвайте притесненията си. Когато се приберете изяснете отношенията с интимната си половинка и се подчинете на правилата, които ви налага. Струва си поне веднъж да се окажете във властта на чувствата, за да не се лишите от сексуални наслади. 

КОЗИРОГ

Начинанията са неуспешни, затова ги загърбете в почивния си ден. Полага ви се да си отдъхнете от напрежението. Не е изключено да помогнете на ваши нови служители или работници, ако заемате ръководен пост. Денят не е благоприятен за пътуване. Не рискувайте! Не проявявайте агресия към колегите си, защото ще си спечелите неприятели. Личните ви отношения са проблемни. Избягвайте запознанствата и флиртовете. Не сте сигурни как ще ви посрещне интимната ви половинка и дали ще имате късмета да изживеете мечтаните сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Отново обмислете деловите разговори, от които зависи осъществяването на бъдещите ви професионални плановете. Не пропускайте въпреки че деня е почивен, да се видите с ваш приятел, адвокат и да обсъдите възможни риск. Следобед се концентрирайте в обичайните си задължения. Бъдете въздържани. Не мислете за промени на работното място. Бъдете отговорни към семейните си задължения и не забравяте, че да се приберете навреме за вечеря. не обиждайте половинката си. Оставете се във властта на чувствата и ще изживеете незабравими сексуални мигове. 

РИБИ

Днес, въпреки почивния ден сте претоварени с работа, заради очаквани финансови успехи. Претенциите на ваш колега, че има повече знания от вас ще ви подразнят, защото знаете, че не е така. Не насрочвайте делови срещи в този ден. Уговорете ги за друг ден и не се опитвайте да поучавате колегите си как да работят, за да излеете гнева си. Инатът ви може да съсипе отношенията ви с интимната половинка. Изневерили сте преди време. Днес ще бъдете разкрити, а скандалът е неизбежен. Забравете за интимните мигове и сексуалните удоволствия днес и през следващите дни!  

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име