Intrigi.bg Мистерии Дневен Хороскоп за 22.02.2021 год.

Дневен Хороскоп за 22.02.2021 год.

289
0

ОВЕН

Работата ви доставя удоволствие през целия ден. Допълнителните знания ще ви проправят пътя към нов връх и оценката за вас ще е отлична. На работното място сте склонни към конфликти.  Избегнете деловите срещи и запознанствата, които не сте планирали, за да не се окажат проблемни. Проведете разговор само с вашите колеги и подчинени. Инатът ви може да съсипе отношенията ви с интимния партньор. Изневерили сте преди време. Днес ще бъдете разкрити. Забравете за интимните мигове и сексуалните удоволствия!  

ТЕЛЕЦ

Не са изключени опити да ви отклонят от вашите задачи, за да ви провалят, ако не осъзнаете, че около вас кръжат завистници. Претворете плановете си в реалност и не забравяйте за получената преди време подкрепа. Важно изискване за вашия успех е да взимате сами отговорните делови решения и да не разчитате на странични съвети. В личните ви отношения липсва взаимното разбирателство, но преценете дали не носите и вие вина, скъпи дами. Не сте доволни от интимния си живот и сексът не ви доставя удоволствие. 

БЛИЗНАЦИ

Бъдете търпеливи и отговаряйте, ако вашите нови колеги имат въпроси, обяснявайте на разбираем език, за да не ви помислят за некомпетентни и говорещи нарочно с научни термини. Не променяйте убежденията си. Вредите на себе си. Самоуверени и амбицирани да успявате в начинанията, наистина ще постигнете мечтата си. Поискали сте среща с ваша интимна връзка, която обърква живота ви. Отказът да приключите отношенията си и заканата му да ви разведе са причина да сте гневни на целия свят. Не се поддавайте на сексуалното привличане помежду ви и се приберете при семейството си. 

РАК

Работата няма да ви доставя удоволствие, ако сте преуморени и не ви са работа, а отказът да се задълбочите във вашите задачи ви носи вреда. Би било добре да намалите активността си, да се отпуснете и да се отдадете на приятни емоции. Напрежението ви е изтощило достатъчно. Отделете време за себе си. Време и да потърсите своята нова среда, в която ще се чувствате на мястото си и ще срещнете подходящия партньор, а това може да се случи днес. Семейните са склонни на изневери, които трудно ще бъдат оправдани и наказанието ще е лишаване от секс. 

ЛЪВ

Ако не сте готови да споделите притесненията си с вашите колеги, за да ги решите рискувате да пропилеете успешния ден в критика и разправии. По-добре говорете директно и искрено. Анализирайте грешките си и не се проявявайте като несговорчиви при провеждането на делови разговори. Избягвайте начинанията. Компромисите от ваша страна са гаранция за успех както в семейството, така и на работното място. Близките ви са се успокоили от вашата сговорчивост. Сексуалните ви отношения най-сетне се нормализират. 

ДЕВА 

Не проявявайте прекалени амбиции, за да се радвате на поредния успех, но преминавайки през някои трудности, които не зависят от вас. Прекалената ви самоувереност и мнението ви, че сте безпогрешни са ваш враг, защото не успявате да видите важните детайли, които биха ви провалили. От вас зависи да се докажете като професионалисти, ако сте на работното си място. Не се опитвайте да изяснявате личните си отношения. Не мислете за изневяра, за да мъстите със секс със случайни партньори. Последствията са негативни преди всичко за вас. 

ВЕЗНИ

Имате възможност да подготвите важен договор и да се отправите на път, стига да са отпаднали ограниченията, особено ако е зад граница. Проведете без колебание делови разговори на високо ниво, ако успеете да ги уговорите за този ден. Те ще ви отворят вратата към нови професионални успехи и днес със сигурност ще са ползотворни. Заслепени от чувствата си не сте подозирали че любимите ви имат свой живот, въпреки, че не искате да го приемете. От вас зависи да не се предавате във властта на ревността и емоцията. Дали ще приемете изневярата и ще простите и след това ще се отдадете на сексуални удоволствия зависи от вас.

СКОРПИОН

При възникнали проблеми на работното място потърсете най-бързия начин да ги преодолеете, за да не блокирате своите служебни планове. Ваш партньор е склонен да отстъпи от исканията си и отново да заработите заедно. Въпреки трудностите успехът няма да ви изостави. Очаквайте отлични финансови постъпления. Бъдете умерено щедри. Не са изключени грешки и в личните отношения, които ще ви донесат любовни разочарования. Сексуалните ви отношения в този ден са незадоволителни и ви изнервят. 

СТРЕЛЕЦ

Неизпълнените обещания са във ваша вреда. Премълчавайте, ако искате да избегнете разправия с колегите си. На работното си място се концентрирайте в обичайните си задължения. Неочаквани успехи жънат търговците и собствениците на заведения, но само ако са внимателни и отговорни и спазват наложените изисквания и ограничения. Романтичните запознанства няма да ви донесат очакваното щастие. Сексът с непознати партньори ще ви създаде проблеми, ако сте семейни или сериозно обвързани. 

КОЗИРОГ 

Може би искате да пътувате, но плановете ви може да се объркат в последния момент, ако решение не е обмислено и планирано, а е плод на ваше внезапно хрумване. Не се ядосвайте, а приемете това като знак от Съдбата, която ви предпазва от проблеми. Денят е добър за обогатяване с нови знания и за занимания с научна дейност, която ще ви донесе признание. Когато се приберете изяснете отношенията с интимния си партньор и се подчинете на правилата, които ви налага. Струва си поне веднъж да се окажете във властта на чувствата, за да не се лишите от сексуални наслади. 

ВОДОЛЕЙ

Успехът е с вас както на работното място, така и в личните отношения. Най-сетне преодолявате проблемите с вашите колеги, които ви притесняваха и пречеха на работата ви. Бъдете  компромисни и внимателни в думите си. Ваш делови партньор е склонен да отстъпи и да постигнете съгласие в преговорите, които провеждате. Личните ви отношения са проблемни. Избягвайте запознанствата и флиртовете. Прекарайте вечерта в тесен семеен кръг. Не сте сигурни как ще ви посрещне интимната ви половинка и дали ще имате късмета да изживеете мечтаните сексуални удоволствия.

РИБИ

Ще успявате, ако сте уверени, амбициозни и упорити и най-вече ако знаете какво искате да постигнете. Ще ви изненадат непредвидени разходи. Блеснете със знанията си, за да впечатлите новите си познати, дошли да се запознаят с работата ви. Бъдете отговорни към вашите семейни задължения. Не проваляйте деня си заради разправии у дома. Бъдете отговорни към семейните си задължения, мили жени. Оставете се във властта на чувствата и ще изживеете незабравими сексуални мигове.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име