Intrigi.bg Мистерии Дневен Хороскоп за 21.11.2020 год.

Дневен Хороскоп за 21.11.2020 год.

312
0

ОВЕН

В този почивен ден сте в добро настроение и с отлично самочувствие, но само от вашето търпение и умение да сте сговорчиви, когато е необходима зависи да ги съхраните. Не проявявайте агресия, ако решите да наложите мнението си, защото по този начин ще навредите на себе си. Заемете се с разплащането по застраховки и текущи плащания. Днес проявите гъвкавост в общуването с близките си, роднини и приятели. Ако сте създали семейство бъдете отговорни към половинката и децата си. Във ваша полза е да овладеете емоциите си няма да се лишите от сексуални наслади. 

ТЕЛЕЦ

Съдружник ще реши в почивния ден да ви отправи несправедливи обвинения, че не сте коректни, въпреки дългогодишната работа. При първа възможност прекратете отношенията си.  Повлияни сте от предложения, обещаващи ви материални успехи, чрез нова работа. Ще е грешка ако се преместите прибързано и се лишите от сегашната си стабилност, дори и от обвиненията към вас. Не предизвиквайте сами собственият си провал с некоректно и безпричинно агресивно поведение към вашите близки. Личните ви отношения са в криза от снощи заради неразбирателство с брачната половинка, която знае, че имате друга връзка. 

БЛИЗНАЦИ

Предстои ви поредния неблагоприятен почивен ден. Емоцията и трудностите са пречка да оцените реално възможностите си, а това е важно за вашата работя. Не влизайте в спор с колегите си. Стабилизирайте постигнатото до момента. Не ви съветвам да предприемате делови пътувания, за да избегнете проблемите. Очертават се проблеми в личния ви живот заради изневяра или невинен флирт, за който са ви докладвали. Готови сте да намразите половинката си без да сте уверени във вината й. Ясно е на всички, че няма да сте съгласни на интимни разговори и сексуални удоволствия. 

РАК

Подгответе се да останете на работното си място и след края на работното време, въпреки че деня е почивен. Освен финансовите постъпления ви радват и успешни делови запознанства и разговори. Бъдете внимателни в работата си, защото са възможни грешки и сериозни пропуски. Успехът е с вас, ако сте концентрирани, търпеливи и толерантни към чуждите потребности. Бъдете внимателни с близките си, защото с нищо не са заслужили упреците ви, след като ви даряват цялата си подкрепа. Възможни са недоразумения и конфликти, които ще туширате със сексуални удоволствия. 

ЛЪВ

Поднесете идеите си на вашите колеги и въпреки че денят е почивен не пропускайте да им направите добра обосновка, за да ви подкрепят. Пред вас се очертава предложение за нова работа. Не избързвайте с отговора си. Разчитайте на себе си. Контролирайте емоциите си. Не позволявайте проблемите у дома да ви пречат на плановете и задълженията ви. Личните ви отношения от сутринта са пред пълен провал. Причината е във ваша изневяра, която не е довела до интимни моменти, но никой не ви вярва, че е било само флирт. Няма да ви простят лесно отклонението от правия път и ще ви лишат от секс тази нощ. 

ДЕВА

Очаква ви напрегнат, но ползотворен почивен ден. Идеите ви ще намерят приложение и ще бъдат одобрени от ръководството и колегите ви. Бъдете точни и принципни и ще докажете, че сте перфектни в работата си. На работното си място, не се поддавайте на примамливи предложения. Коригирайте някои свои грешки. Пригответе си пари в брой, защото след работно време не са изключени разходи, свързани с покупки за децата ви или за належащо лечение на роднини. Вечерта не се отказвайте от сексуалните удоволствия, ако не сте си създали проблеми заради поредния флирт, станал достояние на любимите ви хора. 

ВЕЗНИ

Имате възможност да разширите дейността си, въпреки че проведете разговорите в почивния ден. Очаквайте промени. Проведете разговорите с началниците си. Възможно е да ви предложат повишение на заплатата. При делови срещи и разговори не прекъсвайте събеседника си. Проучете нова професионална сфера, в която бихте искали да се развивате. Постарайте се да не си създавате проблеми в личния живот, само защото действате на своя глава. Интимната ви половинка се е усъмнила във верността ви и силата на вашите чувства и може да ви лиши от сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН

Използвайте цялото си влияние, за да разрешите в почивния ден труден проблем на работното място. Нетипично стабилни сте за хора с вашия темперамент. Не прекалявайте със срещите и новите запознанства. Възможна е провокация. Бъдете сдържани и не заставайте срещу себе си, само за да не разочаровате някого. През деня се подгответе за приятни емоции, защото вечерта сте поканени на вечеря с роднини. Внимавайте с интимната си половинка, за да избегнете проблемите в отношенията си с тези хора. Не правете скъпи подаръци и не обръщайте внимание на хапливите им забележки. 

СТРЕЛЕЦ

В почивния ден ще си спомните за отдавна създадени ви проблеми от човек, който ви се е обадил и иска среща с вас. Ако се занимавате с частен бизнес, ще се наложи да промените плановете си и да помислите за нови партньори. Днес ви престои труден  ден. Изпълнен е с неприятни срещи и нови запознанства, които в близките дни ще се окажат срещу вас. В късния следобед близките ви ще ви изненадат с проблеми, които трябва да разрешите вечерта. Не се притеснявайте и не допускайте депресивни състояния. С разговор и без агресия и опит да наложите мнението си ще се справите бързо.

КОЗИРОГ

Денят е почивен, но е и благоприятен за творческа дейност и пътувания. Очаквайте отлични финансови постъпления. Не влизайте в конфликт на работното място.  Не натоварвайте колегите си с вашето безпричинно песимистично настроение, защото ще ги разочаровате с впечатлението, което създавате, че не се радвате и на собствените си успехи. Въпреки напрежението през деня сте доволни от успехите си и искате да ги отпразнувате с любимите си хора. Не е нужно да посещавате скъп ресторант. Ще ви се услади и вкусна романтична вечеря, приготвена от вас у дома. 

ВОДОЛЕЙ

Помислете за начините, чрез които, при възможност и в почивния ден да докажете правотата си пред ръководството и да получите заслужено признание, особено с новите идеи и проекти, които им поднасяте. Не налагайте волята си емоционално, с инат и агресия. Търпението ви носи повече полза от прибързаността. Очертават се проблеми в личните ви отношения, заради среща с приятели на чашка. Не закъснявайте много и се приберете навреме за вечеря. Пригответе се за романтична среща и незабравими сексуални удоволствия. 

РИБИ

Съдбата ви дава възможност в почивни ден да заслужите и да се изкачите още няколко стъпала по служебната стълбица и да заслужите одобрението на ръководството преди края на месеца, защото е от значение за края на годината. Общуването с партньорите ви и ново запознанство ще ви създадат добра основа в материално отношение. Завист у околните няма да липсва. Ще се опитат да навредят на личния ви живот и да съсипят брака ви. Ако връзката с интимната ви половинка е нестабилна рискувате да се отдалечите, а на сексуални мигове изобщо не се надявайте. 

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име