Intrigi.bg Мистерии Дневен Хороскоп за 20.11.2023 год.

Дневен Хороскоп за 20.11.2023 год.

131
0

ОВЕН

Склонни сте да реагирате импулсивно на всяка изречена дума или критика. Ако сте сдържани ще избегнете конфликтите с вашите колеги. Всички рисковани начинания са неуспешни, забравете за тях. Не е желателно да пътувате днес, но можете да уговорите партньорите да дойдат при вас. Личните ви отношения от сутринта са пред пълен провал. Причината е във ваша изневяра, която не е довела до интимни моменти, но никой не ви вярва, че е било само флирт. Няма да ви простят лесно отклонението от правия път и ще ви лишат от секс тази нощ. 

ТЕЛЕЦ

Начинанията са повлияни от импулсивните ви действия, които трудно овладявате. Направете оценка на отношенията си на работното място, за да избегнете бъдещите проблеми. Въпреки нежеланието ви да общувате се налага да проведете делови срещи точно днес. Запазете спокойствие. Пригответе си пари в брой, защото след работно време не са изключени разходи, свързани с покупки за децата ви или за належащо лечение на роднини. Вечерта не се отказвайте от сексуалните удоволствия, ако не сте си създали проблеми заради поредния флирт, станал достояние на любимите ви хора. 

БЛИЗНАЦИ

Денят изисква да не се колебаете, ако ви направят предложение за подкрепа, за да поставите началото на планираните проекти. Разговорите ви носят успех. На работното място се справяте отлично. Внимавайте да не нагрубите колегите си и не налагайте мнението си. Постарайте се да не си създавате проблеми в личния живот, само защото действате на своя глава. Интимната ви половинка се е усъмнила във верността ви и силата на вашите чувства и може да ви лиши от сексуални удоволствия. 

РАК

Не взимайте прибързани решения за инвестиции, ако се занимавате със собствен бизнес, за да не провалите стабилното си положение. Проявете умерено съчувствие към проблемите на хората около вас. Нарочно драматизират ситуацията, в която са попаднали, за да им помогнете с пари, които няма да си получите обратно. През деня се подгответе за приятни емоции, защото вечерта сте поканени на вечеря с роднини. Внимавайте с интимната си половинка, за да избегнете проблемите в отношенията си с тези хора. Не правете скъпи подаръци и не обръщайте внимание на хапливите им забележки. 

ЛЪВ

Стабилизирайте позициите си на вашето работното място без повече бавене, за да не ви измести някой некомпетентен, но напорист колега. Не предприемайте начинания. Заемете се с рутинната си работа и си гарантирайте приходи от завършени задачи. Вечерта, доволни от постигнатото, бъдете с вашите близки и се отдайте на активна почивка. В късния следобед близките ви ще ви изненадат с проблеми, които трябва да разрешите вечерта. Не се притеснявайте и не допускайте депресивни състояния. С разговор и без агресия и опит да наложите мнението си ще се справите бързо.

ДЕВА

На работното място не допускайте намеса на всезнаещи колеги, които са достатъчно некомпетентни, за да ви заблудят и провалят със съветите си и настойчивостта си да са ви полезни. Бъдете предпазливи и не избързвайте с крайни решения. Не се оплаквайте от трудностите. Вашите близки ви подкрепят в начинанията. Въпреки напрежението през деня сте доволни от успехите си и искате да ги отпразнувате с любимите си хора. Не е нужно да посещавате скъп ресторант. Ще ви се услади и вкусна романтична вечеря, приготвена от вас у дома. 

ВЕЗНИ

Бъдете решителни и действайте отговорно и задълбочено, ако сте на работното място и имате спешни задачи, за да не се провалите. Промените са във ваша полза. Докажете че за вас трудни задачи не съществуват. При възможност уговорете делово пътуване, но не бива да договаряте инвестиции. Очертават се проблеми в личните ви отношения, заради среща с приятели на чашка. Не закъснявайте много и се приберете навреме за вечеря. Пригответе се за романтична среща и незабравими сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН

Не пътувайте, защото сте разсеяни, а също и прибързани и проблемите няма да ви подминат!  Не се противопоставяйте на вашите близки. Отложете взимането на важни делови решения за друг ден. Анализирайте причината за пропуските на вашите колеги. Ако се налага да работите активно и без почивка в този ден, вечерта си позволете отдих. Завист у околните няма да липсва. Ще се опитат да навредят на личния ви живот и да съсипят брака ви. Ако връзката с интимната ви половинка е нестабилна рискувате да се отдалечите, а на сексуални мигове изобщо не се надявайте. 

СТРЕЛЕЦ

Отложете делово пътуване, което няма да е успешно и ще ви създаде проблеми. Бъдете коректни към вашите колеги, ако сте в отпуск и ви повикат на работа и не се крийте, защото е във ваша полза да разговаряте с тях. Близките ви ще проявят разбиране, дори и ако се налага да се забавите вечерта. Днес проявите гъвкавост в общуването с близките си, роднини и приятели. Ако сте създали семейство бъдете отговорни към половинката и децата си. Във ваша полза е да овладеете емоциите си няма да се лишите от сексуални наслади. 

КОЗИРОГ

Въпреки, че сте отпаднали и уморени до обед ще се съвземете и ще проведете успешни делови срещи на вашето работно място или на делови обяд. Осигурете си допълнителни приходи. Професионалните ви успехи събуждат завистта на вашите конкуренти, които ще опитат да ви навредят. Съхранете завоюваната позиция. Не предизвиквайте сами собственият си провал с некоректно и безпричинно агресивно поведение към вашите близки. Личните ви отношения са в криза от снощи заради неразбирателство с брачната половинка, която знае, че имате друга връзка. 

ВОДОЛЕЙ

Днес ще ви изненада неочаквана, но заслужена похвала и парично възнаграждение, а и мечтаното признание. Не всички хора, които срещате, ще ви бъдат приятни, но трябва да се примирите и да изтърпите присъствието им, особено ако са бъдещи делови партньори или сте канени на вечеря. Очертават се проблеми в личния ви живот заради изневяра или невинен флирт, за който са ви докладвали. Готови сте да намразите половинката си без да сте уверени във вината й. Ясно е на всички, че няма да сте съгласни на интимни разговори и сексуални удоволствия. 

РИБИ

Задачите ви носят финансови успехи в този напрегнат ден. Възникналите проблеми в семейството са ви развалили настроението още сутринта, но ще надмогнете яда си. Анализът на постигнатото до момента е задължителен, защото ви гарантира успех на работното място. Бъдете реалисти. Бъдете внимателни с близките си, защото с нищо не са заслужили упреците ви, след като ви даряват цялата си подкрепа. Възможни са недоразумения и конфликти, които ще туширате със сексуални удоволствия. 

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име