Intrigi.bg Мистерии Дневен Хороскоп за 20.10.2020 год.

Дневен Хороскоп за 20.10.2020 год.

120
0

ОВЕН

Съдбата ви дава възможност да се изкачите още няколко стъпала по служебната стълбица и да заслужите одобрението на ръководството преди края на месеца, но това може да се случи, ако сте се доказали като професионалисти и ако не се противопоставяте на изискванията на ретроградния Меркурий.  
Общуването с партньорите ви и ново запознанство ще ви създадат добра основа в материално отношение. Неочаквано романтично приключение е причината да се почувствате обичани и желани.

ТЕЛЕЦ

В добро настроение и с отлично самочувствие сте, но не прекалявайте с показното си поведение. Не проявявайте агресия, ако решите да наложите мнението си, защото по този начин ще навредите на себе си по време на ретроградното движение на Меркурий. Заемете се с разплащането по застраховки и текущи плащания. Ще изживеете неочаквани, но желани, романтични приключения, уви, някои от тях свързани и с изневяра. Когато се приберете у дома клюката ще е достигнала до вашия партньор.

БЛИЗНАЦИ

Съдружник ще ви отправи несправедливи обвинения, че не сте коректни. Веднага прекратете отношенията си. Повлияни сте от предложения, обещаващи ви материални успехи, чрез нова работа, но бъдете внимателни, защото Меркурий е ретрограден. Ще е грешка ако дадете съгласие да се преместите прибързано и се лишите от сегашната си стабилност, дори и от обвиненията към вас. Днес очаквайте гости, които може да останат да нощуват в дома ви, но този факт не бива да ви изнервя.

РАК

Предстои ви неблагоприятен ден, изпълнен с нервност и напрежение, повлияни и от ретроградното движение на Меркурий. Емоцията и трудностите са пречка да оцените реално възможностите си. Не влизайте в спор с колегите си. Стабилизирайте постигнатото на работното си място. Не ви съветвам да предприемате делови пътувания, за да избегнете проблемите. Следобед ви очакват запознанства, които ще поставят началото на романтично увлечение при необвързаните. Личните ви отношения са стабилни.

ЛЪВ

Подгответе се да останете на работното си място и след края на работното време. Освен финансовите постъпления ще ви зарадват и успешни делови запознанства и разговори. Бъдете внимателни в работата си, защото са възможни грешки и сериозни пропуски. Успехът е с вас, ако сте концентрирани, търпеливи и толерантни към чуждите потребности. Близките ви са очаровани от предложението да ги заведете на ресторант и още сега да обсъдите къде ще сте по време на празниците в края на годината.

ДЕВА

Поднесете идеите си на вашите колеги и не пропускайте да им направите добра обосновка, за да ви подкрепят. Пред вас се очертава предложение за нова работа. Не избързвайте с отговорът си, защото Меркурий продължава ретроградното си движение. Разчитайте на себе си. Не позволявайте проблемите у дома да ви пречат на работата. В семейството ви ще се наложи да разрешавате проблеми свързани с децата, които незнайно защо отлагахте. Брачната ви половинка може да ви изненада.

ВЕЗНИ

Очаква ви напрегнат, но ползотворен ден. Идеите ви ще намерят приложение и ще бъдат одобрени от ръководството и колегите ви. Бъдете точни и принципни и ще докажете, че сте перфектни в работата си. На работното си място, не се поддавайте на примамливи предложения. Коригирайте допуснати грешки съгласно изискването на ретроградния Меркурий. Не е изключено да сте изпълнени с недоверие към брачния си партньор заради недоказани проблеми. Недоверието ще навреди на отношенията ви.

СКОРПИОН

Имате възможност да разширите дейността си, но бъдете умерени, защото Меркурий е ретрограден. Проведете разговорите с началниците си. Възможно е да ви предложат повишение на заплатата. При делови срещи и разговори не прекъсвайте събеседника си. Проучете нова професионална сфера, в която бихте искали да се развивате. Семейни проблеми са причината да реагирате емоционално. Ако успеете да надмогнете гнева си, бързо ще се справите с ината на близките си и ще стабилизирате отношенията си.

СТРЕЛЕЦ

Използвайте цялото си влияние, за да разрешите труден проблем на работното място, който е породен и противопоставянето ви на изисквания на ретроградния Меркурий. Нетипично стабилни сте за хора с вашия темперамент. Не прекалявайте със срещите и новите запознанства. Възможна е провокация. Бъдете сдържани и не заставайте срещу себе си. Вечерта няма да избегнете конфликт с близките си, заради невъзможност да ви разберат и да се съобразят с професионалните ви задължения.

КОЗИРОГ

Ще си спомните за отдавна създадени ви проблеми от човек, който ви се е обадил и иска среща с вас. Ако се занимавате с частен бизнес, ще се наложи да промените плановете си и да помислите за нови партньори. Днес ви престои труден ден. Изпълнен е с неприятни срещи и нови запознанства, които в близките дни ще се окажат срещу вас. В личния ви живот съществува крехка хармония, която може да бъде разрушена за миг, с една дума или импулсивно действие от ваша страна.

ВОДОЛЕЙ

Денят е благоприятен за творческа дейност и пътувания. Очаквайте отлични финансови постъпления. Не влизайте в конфликт на работното място. Не натоварвайте колегите си с вашето безпричинно песимистично настроение, защото ще ги разочаровате с впечатлението, което създавате, че не се радвате и на собствените си успехи. Следобедът ще ви поднесе запознанства и романтични увлечения, но късметът не е с вас в това, скъпи дами. Не изневерявайте дори и само с невинен флирт.

РИБИ

Помислете за начините, чрез които да докажете правотата си пред ръководството, ако се налага да работите и в този ден и очаквате да получите заслужено признание. Не налагайте волята си емоционално, с инат и агресия, не забравяйте, че Меркурий е ретрограден. Търпението ви носи повече полза от прибързаността. Очаквайте нови запознанства и неочаквани романтични приключения, скъпи жени, особено ако не сте семейни и търсите половинката си. Предпазливостта при сближаването е задължителна.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име