Intrigi.bg Мистерии Дневен хороскоп за 19.1.2019

Дневен хороскоп за 19.1.2019

1030
0

Овен

Това е ден, в който ваша постъпка може да ви прослави с благородството ви. Ще имате пълното право и да се похвалите, и да празнувате. По-често си давайте поводи за подобни празнувания.

Телец

Тази събота може да си пожелаете всичко, което искате, но с учудване ще разберете, че реалността е доста по-различна от желаното. Преосмислете желанията ви.

Близнаци

Тази събота ви очаква ново познанство. Вероятно сте виждали този човек и преди, но сега вече ще сте готови един за друг.

Рак

Днес ще почувствате, че се събуждате. Много е възможно това състояние да се дължи на факта, че най-накрая сте се наспали, ако пък не то остава другия вариант, че най-накрая ви е осенило просветление.

Лъв

Днес внимавайте какво и с кого споделяте, защото е много вероятно да кажете нещо, за което после ще съжалявате. Вероятно в обкръжението ви има хора, които ще разберат казаното от вас, не по начина , по който сте желали.

Дева

Тази събота е напълно възможно да станете причина за нечие щастие. Едва ли може да има по-добра от тази награда, която да ви донесе този невероятен ден.

Резултат с изображение за зодии

Везни

Тази събота не търсете утеха навън. Всички решения са във вас самите. Не позволявайте на никой да ви диктува условия и не приемайте чужди съвети.

Скорпион

Тази събота не подлагайте на съмнение и най-странните ви мисли. Всичко, в което се съмнявате има своя резон. Важното е да постъпите най-разумно и рационално.

Стрелец

Тази събота ще трябва да действате изключително във ваш интерес. Занемарили сте се, а това не може да продължава повече нито минута.

Козирог

Тази събота не приемайте всеки проблем, като ваш личен, защото в противен случай е възможно животът ви да се превърне в нещо, като нощен кошмар. Трябва да си починете малко и да разберете на какво можете да повлияете и на какво не.

Водолей

Очакват ви приятни предизвикателства. Дайте си малко време, за да влезете във форма преди да се впуснете в същината на нещата.

Риби

Днес нещо, което отдавна е било тайна за вас ще изплува неочаквано и ще ви донесе приятно просветление. Все пак не стойте цял ден да чакате тази тайна да се появи, а я потърсете.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име