Intrigi.bg Актуално Дневен Хороскоп за 17.10.2020 год.

Дневен Хороскоп за 17.10.2020 год.

376
0

ОВЕН

В този почивен ден се отнасяйте сериозно към новите си партньори и бъдете активни на работното място. Очаквайте трудности, породени от недоразумения, ако не спазвате изискванията на ретроградния Меркурий. Отчитайте всички малки и незначителни подробности на това, което ви се случва и ги анализирайте. Не пренебрегвайте общественото мнение, което е от значение, ако ви предстои важна задача. Вечерта възстановете хармония в отношенията си с вашите близки, а също и с възрастните си роднини.

ТЕЛЕЦ

Не ви е възможно да общувате спокойно в почивния ден, нито на работното място, нито у дома, Меркурий е ретрограден. Ваш съсед ще ви създаде проблеми още сутринта, когато тръгвате за работа. Ще научите, че ви изпращат на обучение зад граница, за което отдавна мечтаете. Новината няма да ви зарадва, защото обърква плановете ви за месеца, но си струва да го приемете. Нерешени проблеми в семейството ви се натрапват от сутринта и ще ви наложат да действате крайно и решително. 

БЛИЗНАЦИ

Отложете пътуванията и деловите срещи за следващите дни. Емоцията ви вреди в този почивен ден и ви пречи да сте активни на вашето работно място. Не сядайте зад волана. Пътувайте с такси или с обществения транспорт, но ако се налага да заминете на делово посещение зад граница, също не бива да сте зад волана. Тези от вас, които се занимават със строителство, да не рискуват с първа копка за строеж. За да се справите с проблемите в семейството е добре да си наложите спокойствие.

РАК

В почивния ден сте стабилни в поведението си, което ще се отрази добре не само на отношенията с колегите ви, а и на тези с близките ви, а това е гаранция за хармония в дните ви. Ще постигнете целите си, но без да се изкушавате да инвестирате, за да избегнете загуби по време на ретроградното движение на Меркурий. Склонни сте да прощавате с лекота чуждите грешки, като по този начин ще обезоръжавате неприятелите си. Не се изненадвайте, ако отношението на близките ви се е променило.

ЛЪВ

Отнасяйте се особено предпазливо към новите предложения, които ви поднасят днес, но не са изненадващи, очаквали сте ги. Не се впускайте в активна работа, защото сте застрашени от грешки заради прибързаност и не се противопоставяте на ретроградното движение на Меркурий. Възможни са проблеми в отношенията, ако не сте компромисни. В личния живот постигате спокойствие, скъпи жени, без значение на каква възраст сте. Ако сте несемейни и сте срещнали подходящ партньор, обявете годежа си. 

ДЕВА

Искате да увеличите знанията си в почивния ден и имате намерение да го сторите чрез вашите познати. Както новите запознанства, така и възобновяването на старите са подвластни на емоцията и ще ви навредят в бъдеще и заради ретроградното движение на Меркурий. Следобед избегнете разгорещен спор на работното място, в който не е добре да взимате участие. Бъдете тактични, ако близките ви са допуснали грешка в поведението си и са ви засегнали, а вашето женско его е наранено.

ВЕЗНИ

Бъдете умерени и тактични пред хора, от които зависи работата ви, ако се срещате с тях в почивния ден. Не са изключени прибързани действия от ваша страна забранени от Меркурий, който започна ретроградното си движение. От сутринта ще ви развалят настроението на работното място, заради несъгласие с идеите ви. Възприемайте всичко спокойно и въздържано и се подгответе за работа, за да не пропилеете деня в ядове. Няма да срещнете разбиране в семейството си заради днешното отсъствие от дома. 

СКОРПИОН

Денят ви въпреки че е почивен е напрегнат и изпълнен с неочаквани, но, ако сте се замислили и предвидими професионални трудности, защото знаете причината, която ги е предизвикала. Въпреки тях се очертават добри възможности за печалба. Не ги пропилявайте без да заставате срещу изискванията на ретроградния Меркурий. Във ваша полза е да сте предпазливи към новите си познати. Очертават се проблеми в личните ви отношения заради ваша страна любовна авантюри, която е излязла на бял свят. 

СТРЕЛЕЦ

Претенциите на вашите колеги и близки в почивния ден ви идват в повече и заради започналото ретроградно движение на Меркурий. Едните искат да им помогнете, другите ви обсебват и искат да им обръщате внимание. Не се включвайте в рисковани инвестиции, само защото търсите лесна печалба. Честата смяна на настроенията е пречка в работата ви. Изпълнени сте с желание да наложите мнението си на всяка цена, без да се съобразите с желанието на близките си. Отдалечавате ги от себе си.

КОЗИРОГ

Трудно можете да  получите подкрепа, за да осъществите новите си идеи в почивния ден или поне да поставите тяхното начало, особено при ретроградното движение на Меркурий. Очаквайте изгодни делови предложения, които трябва да обмислите добре. Започнатите задачи ви носят успех. Не се лишавайте от подкрепата на колегите си, която ще ви даде увереност. Споделете с близките вашето свободно време вечерта, за да ви разберат и да не се сърдят, че сте без желание за разговори. 

ВОДОЛЕЙ

Днес сте с променливо настроение, защото обмисляте пътуване, което въпреки почивния ден е пречка да се справите със задачите си. Ще избегнете проблеми, ако сте внимателни. Не се поддавайте на влияние отстрани защото Меркурий е вече в ретроградното си движение.. Налага се да признаете, че успехите ви се дължат и на помощ оказана ви от вашите колеги. Няма причина да не отидете на вечеря с любимия, ако сте си я обещали предварително, защото яда му може да ви дойде в повече в този ден. 

РИБИ

Бъдете особено предпазливи с новите си познати, ако се появяват в живота ви в почивния ден и са свързани с деловата ви дейност. Притеснително е, че още не сте ги опознали. Не споделяйте идеите си при първа среща. Предпазвайте се от финансови загуби. Не са изключени проблеми в деловите отношения. Постарайте се вечерта да прекарате повече време с любимите хора, мили жени. Те страдат заради невъзможността да сте по-често заедно. Сексуалните удоволствия не са на първа позиция.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име