Intrigi.bg Мистерии Дневен Хороскоп за 13.11.2022 год

Дневен Хороскоп за 13.11.2022 год

218
0

ОВЕН

В почивния ден очаквайте предложение за нова работа, но ви съветвам да не давате прибързано съгласието си и да не напускате до края на този месец сигурната си работа. През целия ден ви очакват блестящи изяви на работното място, но се пазете от разочарования в личен план, заради завистта на ваши роднини, която ви преследва за пореден път. Очертават се проблеми в личния ви живот заради изневяра или невинен флирт, за който са ви докладвали. Готови сте да намразите партньора си без да сте уверени във вината му. Ясно е на всички, че няма да сте съгласни на интимни разговори и сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Въпреки че денят е почивен ви убеждават да се включите в рисковани начинания, само защото носят полза на някого, но не и на вас. Откажете ги без колебание, а когато се освободите от досадниците и се приберете у дома се отдайте на почивка. Обстановката на работното място не е особено благоприятна заради прибързаните ви действия. Бъдете внимателни с близките си и не ги наранявайте, ако са били критични към вас през последните дни и продължават да мърморят и днес. Възможни са недоразумения и конфликти, които ще забравите със сексуалните удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Намерете начин да изясните недоразуменията, възникнали в семейството ви сутринта в почивния ден, за да не ви депресират и пречат на работата ви. Успехът и добрите приходи днес са за търговците. На работното място бъдете внимателни в думите и действията си. Ако критикувате и иронизирате колегите си ще си спечелите врагове. Личните ви отношения от сутринта са пред пълен провал. Причината е във ваша изневяра, която не е довела до интимни отношения. Няма да ви простят лесно отклонението от правия път и ще ви лишат от секс тази нощ. 

РАК

В почивния ден не се съмнявайте в искреността на вашите близки и приятели. На работното си място поднесете новите си идеи и ги обсъдете с вашите колеги. По-добре не провеждайте делови срещи и разговори и ги уговорете за следващата седмица. Не взимайте прибързани решения. Пригответе си пари в брой, защото след работно време не са изключени разходи, свързани с покупки за децата ви или за належащо лечение на роднини. Вечерта не се отказвайте от сексуалните удоволствия, ако не сте си създали проблеми заради поредния флирт, станал достояние на партньора ви. 

ЛЪВ

Вашата щедрост ще доведе до финансови загуби в почивния ден. Не прекалявайте с покупките и не харчете за ненужни вещи и бързо развалящи се продукти. Не е нужно да се презапасявате, само защото някой около вас го прави. Бъдете внимателни, ако се налага да сте на работното си място. От сутринта сте разсеяни и трудно се справяте със задачите си. Постарайте се да не си създавате проблеми в личния живот, само защото действате на своя глава. Интимната ви половинка се е усъмнила във верността ви и силата на вашите чувства и може да ви лиши от сексуални удоволствия. 

ДЕВА

Денят е почивен, но изисква преди всичко да се грижите за себе си и за успехите си. Не спорете с колегите си, ако не сте сигурни във верността на информацията, която ви поднасят. Независимо от нежеланието ви за активна работа, сте удовлетворени от постигнатото и жънете успехи с лекота. Вечерта сте поканени на вечеря с роднини. Отидете с интимния си партньор, за да избегнете проблемите в отношенията си с тези хора, които вечно критикуват всичко и всички и най-вече намират недостатъци във вас. Сексуалните удоволствия в този ден са взаимно желани. 

ВЕЗНИ

В почивния ден бъдете търпеливи и отговорни към семейните си задължения и не бягайте от текущи ремонти, които е добре да организирате днес, защото ако ги забавите, те ще са причина за огромни разходи. Не губете решителността си, ако сте на работното си място и използвайте възможността да блеснете с уменията си. В късния следобед близките ви ще ви изненадат с проблеми, които трябва да разрешите вечерта. Не се притеснявайте и не допускайте депресивни състояния. След като приключите със семейните разправии се отдайте на романтична вечеря и сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН

Въпреки че денят е почивен и сте ядосани на половинката си, в личния живот не бързайте да слагате край на отношенията си и да поставяте ново начало. На работното място завършете започнатите задачи. Ще възникнат проблеми, които се налага да разрешите, но без подкрепата на вашите колеги. От вас зависят бъдещите ви успехи. Въпреки напрежението през деня не наранявайте чувствата на близък човек. Доволни сте от успехите си и искате да ги отпразнувате с любимите си хора. Не бъдете прекалено разточителни. След вечеря си отворете бутилка червено вино и се отдайте на интимни мигове и желан незабравим секс. 

СТРЕЛЕЦ

Бъдете особено внимателни, ако сте зад волана в този почивен ден. Разсеяни сте. Не са изключени автопроизшествия или разправии с пътната полиция. На работното си място не проявявайте егоизъм. Разпределете си добре времето, за да успеете и да се справите със задачите си  до края на работния ден и след това да си почивате. Очертават се проблеми в личните ви отношения, които няма как да избегнете. Не закъснявайте много и се приберете навреме за вечеря. Несемейните да се приготвят за романтична среща и незабравими сексуални удоволствия. 

КОЗИРОГ

В почивния ден се радвате на спокойствие и на новина за приходи. Завистта на вашите неприятели ви изнервя. Не се впечатлявайте, ако искате да си спестите разправиите. Не пътувайте дори и делово, ако трябва да сте зад волана! Ако се налага да заминете някъде, ползвайте обществения транспорт. Не рискувайте. Завист у околните няма да липсва. Ще се опитат да навредят на личния ви живот и да съсипят брака ви. Ако връзката с интимния ви партньор е нестабилна рискувате да се отдалечите, а на сексуални мигове изобщо не се надявайте. 

ВОДОЛЕЙ 

Възможен е конфликт с роднини, обичаен за почивния ден, но и причина за притеснения в личният ви живот. Обмислете промените, които искате да наложите на вашето работното място. Анализирайте действията си. Песимизма ви може да стане причина за проблеми. Деловите срещи и разговори са успешни. Звездите съветват да проявите гъвкавост в общуването с близките си, скъпи жени, защото и те имат потребност от вашето внимание, от което заради заетостта си ги лишавате. Ако овладеете емоциите си няма да се лишите от сексуални наслади. 

РИБИ

Трудностите в почивния ден преодолявате с лекота, ако анализирате събитията и сте избрали правилно поведение спрямо опонентите си. Бъдете разумни и отговорни. Не провеждайте делови срещи и разговори, за които знаете, че ще ви донесат разочарования. Не разчитайте на късмета си. Не предизвиквайте сами собственият си провал. Личните ви отношения са в криза от снощи заради неразбирателство с брачния партньор, който знае, че имате друга връзка. Няма как да го убедите, че това е временно увлечение и ще се лишите от уважението му и от сексуални наслади.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име