Intrigi.bg Мистерии Дневен хороскоп за 13 февруари 2019

Дневен хороскоп за 13 февруари 2019

1095
0

Овен

Възможно е напълно оправдана ревност от страна на вашия партньор. Овните може да решават еднолично възникналите семейни проблеми. Много са близо до сериозно скарване и неприятности.

Положението на планетите предразполага към развлечения. Днес обаче е важно да положите много труд, защото, ако реализирате идеята си, това ще ви донесе голяма печалба.

Телец

Възможни са много недоизказани неща и недоразумения в отношенията с любимия човек. Явно надценявате своята значимост и незаменимост. Възможно е да се опитате да въвлечете своите сътрудници, приятели, съпрузи и деца в семейните си проблеми.

Не се опитвайте да удавите във вино проблемите си. Възможно е парите, както дойдат, така и да си отидат.

Близнаци

Притежавате много чувствителна, опъната като струна натура и затова ви е трудно, да определите своите приоритети при сложен избор. Принудени сте да пожертвате своите интереси заради тези, които обичате.

Желанието да пътешествате, да променяте местожителството си, обкръжението и жаждата за промени водят до това, трудно да живеете спокоен живот. Вие сте късметлии, но днес бизнес делата ви, при добро стечение на обстоятелствата, наистина могат да ви донесат много пари.

Рак

Възможно е любовта да ви дари с богата гама от чувства. Разположението на планетите ви помага заедно с възлюбения или съпруга си да започнете някакво съвместно начинание.

Благоприятен ден за оздравителна физкултура, ски и различни пътувания. Възможни са краткосрочни пътешествия и работни пътувания.

Не е изключено Раците да не могат да си откажат удоволствия, които изискват доста разходи.

Лъв

Поведението ви може да бъде малко агресивно и с резките си изказвания може да отблъснете любимия си човек. Възможно е да се сблъскате с недоразбиране в семейния живот.

Имате предразположение към нещастни случаи, затова не излизайте никъде.

Възможно е мошеници да ви лишат от пари, които сте получили и известно време да изпитвате трудности с финансите.

Дева

Възможно е вашето поведение да бъде в разрез с моралните принципи. Личният живот на семейните е доста гладък, в сложни ситуации могат да разчитат на поддръжката на съпрузите или родителите.

Благоприятни са физическите упражнения, общуването и активната почивка.

Загубвайки големи суми, може да се окажете незащитени от предстоящите изпитания.

Везни

Бъдете внимателни при взимането на важни и окончателни решения. Може да ви се наложи да се постараете да направите нещо важно за постигането на хармония в собствения си дом.

Препоръчва се сдържаност в емоциите и думите, четенето на духовна литература, посещението на църква.

А някои може да ги сполети ненадейна любов.

Скорпион

Критичният и подозрителен поглед към околния свят може да ви направи непривлекателни в очите на любимите хора. Възможно е днес да се сблъскате с много проблеми в отношенията с близките ви роднини.

Денят предразполага към осмисляне на ставащото и взимането на верни решения.

Възможни са неоправдани материални загуби, които да се отразят на отношенията в семейството ви.

Стрелец

В този ден приятелските ви отношения могат да прераснат в любов. Преустройствата у дома и устройването на бита могат да ви причинят голямо суетене, безпокойство и напрегнати отношения между членовете на семейството.

Възможно е днес силно да зависите от емоционалното състояние на околните, затова си изберете за почивка комфортно място и приятно обкръжение.

Развлеченията ви в компанията на приятелите се нуждаят от сериозни разходи, но ви носят огромно вътрешно удовлетворение.

Козирог

Може да вземете окончателно решение и рязко да скъсате любовните си отношения, ако те повече ви тежат, отколкото ви радват. Това ви връща свободата и независимостта, дава ви нови сили и усещате радостта от живота.

Възможно е ситуация, при която да се наложи да загубите много сили и енергия за решаването на всякакви проблеми, но да ви липсва последователност в действията.

В краен случай може да си вземете тайм-аут и да се усамотите.

Водолей

Вероятно е днес емоциите да преобладават над разсъдъка. Благоприятен ден за въплъщаването на замислите или за веселие. През първата половина на деня енергията на възрастните Водолеи вселява у младите радост и оптимизъм.

Постарайте се да намерите време за разходка извън населеното място в обществото на близки приятели или членовете на семейството. Случайно запознанство може неочаквано да ви пренесе в морето на любовта.

Риби

Ранимите и чувствени Риби, живеят с мечтите си за голямата любов и за изгарящата, изпепеляваща страст. Днес успявате да се справите с неприятностите благодарение на помощта на близки или стари познати.

Много Риби може да посветят този ден в търсенето на смисъла на живота и откриването за себе си на вечните истини. Възможно е това да ви донесе някаква полза, заставяйки ви да проанализирате изминатия път и да си признаете направените грешки.

Въпреки че през годината през вашите ръце минават много пари, този период няма да ви донесе особени доходи.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име