Intrigi.bg Мистерии Дневен Хороскоп за 11.12.2020 год.

Дневен Хороскоп за 11.12.2020 год.

286
0

ОВЕН

Ще ви предложат работа, която отговаря на мечтите ви, но бъдете внимателни, за да не се окажете с по-ниска заплата. Имате възможност да приемете допълнителна задача, която не пречи на текущите ви служебни задължения. Ще се справите бързо, ще си възвърнете самочувствието и не на последно място – ще получите пари. Вечерта се отдайте на почивка и приятни занимания. Близките ви вече се притесняват от вашето отсъствие, а също и от самотата в почивните дни. Сексуалните удоволствия са заслужената награда за вашето отсъствие, а и сте длъжни да сте мили с любимите си хора. 

ТЕЛЕЦ

Разрешаването на натрупалите се в последните дни текущи делови проблеми ще ви донесе спокойствие и възможност да сте дейни, но и задълбочени. Резултатите от вече завършена работа ви гарантират отлични приходи, които не бива зарадвани от факта да влагане прибързано и необмислено. Избягвайте запознанствата. И днес не разчитайте на късмета си. Вечерта си почивайте. Откажете гостуването и останете с близките си у дома. Не се надявайте на сексуални наслади, защото сте уморени и ще заспите щом подушите възглавницата, ако не сте се отдали на удоволствие през деня. 

БЛИЗНАЦИ

Успехите ви в този ден и за ваша и за всеобща изненада са впечатляващи. Не се възгордявайте и не допускайте проблеми на работното си място заради липсата на такт при спор и нежелание да признаете правотата на колегите си. Използвайте деня и приключете със започнати и все още незавършени задачи, за да не създадете впечатлението, че сте безотговорни. Направете необходимите промени в подредбата на дома си. Поговорете с близките си. Не пропускайте възможността за възстановяване на хармонията в отношенията и сексуалните удоволствия. 

РАК

Споделяйте и разказвайте само най-необходимото за служебните си планове, ако няма как да го премълчите пред познати и близки. Всички разговори са успешни, ако сте предпазливи. На вашето работно място цари хармония. Избягвайте срещи с непознати хора, целящи да получат информация, свързана с професионалните ви планове. Не пропускайте почивката, за да съберете сили за активна работа. Дарете приятни мигове на близките си и на любимите си. Вечерта си пийнете чаша червено вино и се отдайте на интимни разговори и сексуални удоволствия. 

ЛЪВ 

Бъдете упорити и аналитични към пропуските си, защото след изживения миг на слава може да затънете в проблеми. Проявата на доверчивост и податливостта ви на влияние не превръщайте в причина да отстъпите от принципите си. Над вас е надвиснала сериозна заплаха от провал на работното място. Стабилизирайте отношенията с близките си, което напоследък все по-често обтягате. Не нарушавайте хармонията в дома си заради преумора и инат. Вечерта се постарайте да заслужите интимните мигове и сексуални удоволствия. 

ДЕВА

Не проявявайте егоизма си и не се опитвайте да блеснете със знания, каквито не притежавате, за да не се изложите пред непознати хора. Не реагирайте прибързано, каквото и да се случва около вас или със самите вас. Субективизма в оценките ви е във ваша вреда, защото ви обвързва с неподходящи, вместо с подходящи партньори. Намерете най-безболезнения начин, за да наложите мнението си в семейството. Брачната ви половинка има проблеми, които са причина за отказ от сексуални удоволствия. Поговорете и се опитайте да помогнете. 

ВЕЗНИ

Не показвайте неприязънта си към хора, които ви унижават. С проявата на безразличие, ще ги притесните повече. Не бъдете заядливи и отмъстителни, защото те очакват точно това. Не усложнявайте отношенията с колегите си. Бъдете разумни  и не рискувайте. Завършете служебните си задачи. След обяд ще ви ядосат ваши роднини, които не сте чували от години. Не се притеснявайте от появата им,  не бъдете прекалено гостоприемни, защото не идват в дома ви с добри намерения. Предпазвайте се от разправии с брачната половинка. Заради това неочаквано гостуване и неприятни разговори може да се лишите от сексуалните удоволствия. 

СКОРПИОН 

Приемете без колебание и притеснение сътрудничеството с хора на науката, с които можете да сте си взаимно полезни. Обмислете предстоящите промени, ако са свързани с професионалното ви развитие и извлечете максимална полза за себе си. Изпълнете отговорно и внимателно поставената ви за пореден път важна задача. Следобед пътувайте, стига да нямате неотложни служебни задачи  и си създайте положителни емоции с вашите близки и интимната половинка. Вечерта бъдете мили и се отдайте на романтични мигове и сексуални наслади. 

СТРЕЛЕЦ

Впечатляваща е активността ви, която ще ви донесе очакваните положителни резултати.  Не се доверявайте на злонамерени съветите на непознати хора, попаднали случайно около вас. Успехите, които жънете на работното място ви зареждат със задължителната доза оптимизъм, за да продължите уверено напред. Вечерта, след работа ви съветвам да не канете гости, ако семейството ви иска да си почивате и да не общувате с външни хора. По-добре си пригответе вкусна вечеря се отдайте интимни мигове, на чувствата си и на сексуални наслади. 

КОЗИРОГ

Очаквайте приходи. Завистници ще ви натякват непрекъснато, че не заслужавате финансовите си успехи. Не им обръщайте внимание, защото ще решат, че сте виновни. Избегнете празнословията на работното място. Липсва ви хармония в отношенията с колегите, но няма как да я възвърнете с думите си. Семейните да не оставят без внимание децата и брачната си половинка. Несемейните да се отдадат на развлечения, да не се колебаят при покана за дискотека, защото може да срещнат своята половинка. Сексуалните контакти да бъдат безопасни и след задължителна лична хигиена. 

ВОДОЛЕЙ

Грешките на работното място, недоразуменията и конфликтите в общуването с колегите ви, са породени от несъгласие с мнението им. Въпреки това работата ви спори и оставяте отлично впечатление в околните. Денят  позволява договаряне на финансиране за строеж, но се убедете че няма да ви натовари с непосилни клаузи. Не правете опити да промените личния си живот чрез създаване на нова интимна връзка, няма да сте щастливи, а и няма защо да прекъсвате съществуващите отношения. Новите завоевания няма да ви донесат мечтаното сексуално удовлетворение. 

РИБИ

Пазете се от колеги, които ви завиждат и правят всичко възможно да ви злепоставят пред ваши нови делови партньори. Денят ви поднася сериозни изпитания, но ви зарежда със сили, за да ги посрещнете достойно. Оптимизмът ви е гаранция за успех в начинанията, особено на тези, които обмисляте, но ще започнете другата седмица. Следобед се очертават разправии с близките ви заради непрекъснатата ви заетост и отказът ви да пазарувате за празниците, защото според вас са далече. Вечерта се отдайте на романтични мигове, на чувствата си и на сексуални наслади. 

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име