Intrigi.bg Мистерии Дневен Хороскоп за 1.11.2020 год.

Дневен Хороскоп за 1.11.2020 год.

243
0

ОВЕН

В този почивен ден сте доста разпилени и сте готови да се отдадете на бездействие, което може да е правилно решение заради ретроградното движение на Меркурий. Пропускането на важни срещи се отразява и на бъдещите ви планове. Не общувайте с непознати хора. Ако пътувате, не прекалявайте с високите скорости. Планирайте задачите си до края на тази за следващата седмица. Ново запознанство или среща със стари познати,  ще остави у вас спомена за разочарования и тъга.

ТЕЛЕЦ

Стабилизирайте отношенията си с вашите близки и колеги, въпреки че денят е почивен, а вие се инатите, за да не се противопоставяте на ретроградното движение на Меркурий.  На работното място сте разсеяни и изнервени, заради прибързаност, последвана от грешки. Агресията може да стане причина за конфликти. Отложете деловите срещи и разговори и не разчитайте на късмета си, особено при работа с пари. Стабилизирайте постигнатото в личните отношения и съхранете хармонията в брака си.

БЛИЗНАЦИ

В почивния ден, ако нямате уговорка, не се срещайте с непознати хора, които искат да се промъкнат в живота ви, до тайните и до плановете си, защото все още ретроградния Меркурий ще ви донесе несгоди. На работното място сте разсеяни и необщителни. Проблемите в общуването се отразяват и на активността ви. Задълбочете се в задълженията си, за да се справите. Не допускайте намеса в личния ви живот от роднини, които се стремят да ви докажат, че сте създали семейство с неподходящ партньор.

РАК

В удобно за вас време в този почивен ден, огледайте имот, който ви е харесал и преценете дали да го купите, но не веднага, а след два дни, когато приключва ретроградното движение на Меркурий. На работното място се справяте отлично. Трудностите са преодолими. Деловите запознанства ви носят бъдещи ползи. Прочетете още веднъж договорите, които сте подготвили за подпис. Изясняването на вашите чувства ще ви помогне да не допуснете прибързана раздялата с любимите си.

ЛЪВ

Днес денят е почивен, а вие сте доволни от получените похвали, но рискувате да си спечелите врагове, които ще започнат да ви вредят заради невъзможност да приемат уменията ви и заради все още ретроградното движение на Меркурий. Не е изключено да се появят възможности за успешни начинания. Обсъдете при необходимост начините за кредитиране. Съветът ми е ако сте семейни да не забравяте, че от вас се очаква да сте стожери и терапевти на проблемите на членовете от вашето семейство. 

ДЕВА

Заемете се от сутринта в почивния ден с вашите ежеднeвни служебни задължения, дори и да се чувствате изморени, за да не се окажете в новата седмица зависими от вашите колеги, в противоречие с все още ретроградния Меркурий. На всяка цена се опитайте да промените мнението на колегите си. Намерете нови възможности за изява, ако вече нямате шанс да се развивате. За съжаление няма да постигнете успех в деловите разговори. Ще се освободите от напрежението. 

ВЕЗНИ

Изнервят ви противоречия, породени от запознанства, които са ви наложени насила в почивния ден, но не сте ги припознали като важни за вас – ретроградния Меркурий ви предпазва от грешки. Разчитайте на умението си да променяте своевременно тактиката в поведението си в зависимост от създадената ситуация. Късметът днес ви бяга встрани и отказва да ви подкрепи, а проблемите, създавани от интриганти са причината радостта от живота да не е на ваша страна. 

СКОРПИОН

Обзети сте от желание въпреки трудностите да започнете нова дейност, въпреки че в почивния ден е по-добре да не прибързвате, защото Меркурий е все още в ретроградното си движение. Не избързвайте, обмислете я добре, за да избегнете бъдещи затруднения. Начинанията няма да ви донесат успех. Отложете деловите разговори, особено непланираните. Не разчитайте на късмета си. Освободете се от песимистичните мисли, които ви преследват от сутринта, само защото сте си внушили, че не ви върви. 

СТРЕЛЕЦ

Денят е почивен и ви обещава промени и спокойни разговори. Ще постигнете целите си в личен план, но задачите ви ще изостанат, ако имате намерение да обявите годежа си или дата за сключване на брак. Пазете се от обсъждане и приемане на предложения, свързани с нова дейност, ако никога не сте се занимавали с това. По-добре, не пътувайте! Не пренебрегвайте факта, че Меркурий е все още ретрограден. Денят ви е натоварен, но и успешен, въпреки че вечерта сте уморени и напрегнати. 

КОЗИРОГ

Всички ваши срещи в почивния ден са свързани с неприятности, заради липса на разбиране от страна на колегите ви в този ден и заради опитите да ви докажат, че вашите идеи са без значение. Проявете търпение и бъдете сдържани. Запазите ли доброто си настроение, успехът е с вас. На работното място стабилизирайте постигнатото, съгласно повелята на все още ретроградния Меркурий. Работата ви спори. Постарайте се да не предизвиквате гнева на близките си, заради прояви на нервност от ваша страна.

ВОДОЛЕЙ

Колегите ви проявяват завист заради професионалните ви успехи и нарочно се опитват да ви развалят настроението от сутринта в почивния ден, а вие не се впечатлявайте. Гневът ви вреди на вас самите. Примирете се и не им обръщайте внимание, за да имате подкрепата на ретроградния Меркурий. Съставете плановете си за започване изпълнението на новите ви проекти и делови идеи, които са се оказали интересни и за вашите колеги. В личните ви отношения ще настъпи криза, но кратка.

РИБИ

Бъдете внимателни, ако в почивния ден сте на работното място и се заемете с ненатоварващи ви задачи, за да ти приключите бързо. Още ви е рано да се настроите за активна работа, но и Меркурий е ретрограден – изчакайте още два дни. Не проявявайте доверчивост към непознати хора. Възможни са неочаквани обрати във ваша вреда. Овладейте се и не предприемайте рисковани действия. Разкажете на вашите близки как е минал деня ви и обсъдете идеите им и вашите за празниците в края на декември.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име