Intrigi.bg Мистерии Дневен Хороскоп за 09.05.2019. год.

Дневен Хороскоп за 09.05.2019. год.

819
0

Овен Денят ще започне с добра новина, която ще ви предостави много възможности да докажете способностите ви в работата. Не я пропускайте.

Телец Денят ще ви предостави шанс за успешни финансови операции. Преценете внимателно риска и поемете разумен такъв.

Близнаци Това е ден, в който да помислите за личното ви щастие. Не позволявайте външна намеса в решенията ви, колкото и добронамерени да изглеждат.

Рак Това е ден, в който ще трябва да действате на бързи обороти. Напрегнатостта на ситуацията няма да ви е извинение за евентуални грешки.

Лъв Това е ден, в който да се погрижите за здравето ви. Започнете деня със смути или друга здравословна закуска. Опитайте се да намалите захарта.

Дева Това е ден, в който може да се опитате да дадете шанс на човек, който се е провинил пред вас. Това не означава да му простите, а по-скоро да се уверите във вашата правилна преценка за ситуацията.

Везни Това е ден, в който ще получите знак, че действате в правилната насока. Понякога препятствията са стимул и нищо повече. Дерзайте!

Скорпион Това е ден за успешна дейност с документи. Сега всичко ще се придвижва по-бързо от обикновено. Опитайте се да свършите, колкото се може повече работа.

Стрелец Това е ден, в който няма да е срамно да признаете, че сам трудно се живее. Опитайте се да възстановите контакти, които сте занемарили.

Козирог През тази седмица заложете на тишината. Много вероятно е да издадете ваши тайни намерения с прекалената си приказливост. Не допус…

Водолей Това е ден, който е добре да прекарате сред съмишленици. Имате нужда от утеха и разбиране, но все пак нека те идват преди всичко от вас самите.

Риби Това е ден, в който може да изникнат непредвидени задължения. Каквото и да се случва вашето участие ще допринесе за развитието ви, така че не се колебайте да сте активни.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име