Intrigi.bg Мистерии Дневен Хороскоп за 09.02.2021 год.

Дневен Хороскоп за 09.02.2021 год.

275
0

ОВЕН

Внесете хармония в отношенията с подчинените си, с деловите си партньори и с вашите началници. Успехът е с вас, ако се заредите с оптимистично настроение. Ще сте оценени на работното място както очаквате и отново ще се справите отлично със задълженията си въпреки ретроградния Меркурий. Запознанствата и личните ви отношения са проблемни и ви депресират. След напрегнатия работен ден, вечерта си създайте приятни емоции. Предпазвайте се от конфликти с любимите си хора. Не съсипвайте възвърнатата хармония в отношенията си и не се лишавайте от сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ 

Огледайте се внимателно около себе си и преценете дали не трябва да създадете нови делови познанства, но без да прекратявате старите, съгласно повелята на ретроградния Меркурий. Наблегнете на работата си и на деловите срещи, които ще ви донесат полза през месеца. Не се надявайте, че ще изгладите бързо недоразуменията във вашето семейство. Овладейте емоциите си. Позволете на семейството си да ви изненада с романтична вечеря, въпреки че обикновено готвите вие. Сексуалните удоволствия са другата приятна изненада. Здравето ви се стабилизира. Избягвайте стреса. 

БЛИЗНАЦИ

В личния ви живот цари хаос и затова сте изпаднали в депресия, от която сякаш сами отказвате да се измъкнете. На работното място при подписване на договори успеха е с вас. Очаквайте приходи и от самостоятелна дейност. Не са изключени затруднения в общуването с делови партньорите, особено ако не спазвате изискванията на ретроградния Меркурий. Влюбени сте в интимния си партньор, но нещо ви пречи да се съгласите на брак. Причината за притесненията ви в леглото е липсата на хармония в сексуалните ви желания, но е добре да не правите крайни изводи, ако не сте се опознали добре. 

РАК

Очертава се напрегнат ден, особено ако сте решили да пътувате. Не прекалявайте с високата скорост и бъдете внимателни, ако сте зад волана. Направете всичко възможно да уговорите деловите срещи и за следващата седмица, въпреки че няма да е лесно да убедите партньори от други градове да дойдат при вас. Ако прецените ги отложете, защото Меркурий е ретрограден и може да ви поднесе неочакваности. Неприятели ще се опитат да ви съсипят на личните отношения. Бъдете подготвени и не реагирайте по женски импулсивно и с обидни думи. Отговорете на удара със спокойствие и не се дистанцирайте от любимите си, за да не се лишите от сексуални мигове. 

ЛЪВ 

Начинанията са успешни, а новината за предстоящи финансови постъпления ще ви зарадва. Във ваша полза е да сте предпазливи и прозорливи. Внимавайте сами да не си създадете проблеми. Отдалечете от живота си деловите партньори, които ви унижават и са причината, да ви липсва самочувствие. Ретроградния Меркурий го позволява. Бъдете отговорни към личните си отношения и не се поддавайте на желанието да работите и вечерта. Сексуалните ви отношения са нестабилни. Преценете дали причината не е в несходството в характерите с интимния ви партньор. 

ДЕВА

Преценете дали са изгодни отправените ви делови предложения, за да не сгрешите в избора си. Ще осъзнаете, че искате да се насочите към нова професионална кариера, свързана с интелектуалната и духовна сфера, но дали ще имате сили да оцените и усвоите новите знания си отговорете сами. Бъдете разумни и не пренебрегвайте ретроградния Меркурий! Вечерта задължително създайте хармония в семейните си отношения, вместо да се инатите и да ги обтягате още повече, само защото хем сте виновни, хем отказвате да се извините. Не се лишавайте от желаните сексуални мигове с вашия партньор. 

ВЕЗНИ

Работата ви изисква пълна концентрация, а и Меркурий заради своята ретроградност го налага. Не позволявайте да ви занимават с неща, които ви губят времето. Ще ви ядоса разговор с ваши познати, които искат отново заем, а парите винаги потъват незнайно къде и не ви ги връщат. Трудностите преодолявате с лекота. Деловите срещи са успешни. Ако имате проблеми в личните отношения, направете всичко възможно вечерта да ги изясните. Възвърнете хармонията в живота си, ако не искате да се лишите от подкрепата на партньора си и от сексуалните удоволствия. 

СКОРПИОН

В програмата ви за деня са включени и делови задължения. Договорете участие в нови проекти и се подгответе за назначаване на нови служители, но. Ако се наложи да обсъждате служебни проблеми, отложете тези разговори за следобед или за след края на ретроградното движение на Меркурий. Не допускайте вашите колеги да ви досаждат докато работите. Отношенията в семейството ви са хармонични, но само ако овладеете обострената си чувствителност и не ги обиждате. От вас зависи да избегнете поредния скандал, който ще ви отдалечи от мечтата за интимни мигове и сексуални наслади. 

СТРЕЛЕЦ

Вашите служебни планове и нови идеите ще бъдат оценени и подкрепени, а започнатите задачи продължени и в този ден ще ви донесат отлични резултати. Не взимайте прибързани решения за инвестиция на получените пари, защото Меркурий е ретрограден. Не пренебрегвайте възможностите за разговори с чужбина. Късметът днес може да ви изневери най-вече в любовта, ако решите да прекалите със самохвалството си. Интимният ви партньор е неприятно изненадан от отказът ви от интимни мигове. Веднага ще реши, че сте изневерили, а вие просто се се поддали на грешни  от ваши уж добронамерени приятелки, които ви завиждат.

КОЗИРОГ

Очаквайте успешен ден, защото ви обещава финансови постъпления и добра оценка на работното място. Не се притеснявайте от завистта на вашите колеги, защото ретроградния Меркурий не позволява да ви вредят. Ако сте си внушили, че вашите проблеми  са породени от комплексни фактори, най-добре е да изясните какви са и да престанете да се притеснявате, за да не блокирате сами пътя си. Прекалили сте с изискванията си към вашия съпруг. Сърдете се на себе си, че отказва да разговаря с вас. Не е изключено да се разминете със сексуалните мигове заради ината ви и нежеланието да се извините. По-добре сведете глава, ако сте щастливи и живеете в хармония.

ВОДОЛЕЙ

Ще се наложи да се заемете и с обществените задължения, които сте поели дори и ако никак не ви се работи. Пред вас за пореден път се разкриват нови печеливши перспективи. Предпазвайте се да не изпаднете в неудобна ситуация, ако се занимавате с политика и се окажете в центъра на спор, защото по време на ретроградния Меркурий може сериозно да си навредите. Не проявявайте агресия в поведението си към вашите близки, за да не ги отдалечите от себе си. Вечерта си останете у дома и се отдайте на бездействие. Умората през деня не е причина да се лишавате от сексуални удоволствия. 

РИБИ

Внимавайте как и пред кого говорите. Думите ви може да бъдат разбрани повратно, особено при ретроградния Меркурий, изискващ предпазливост и умереност и през следващата седмица  да бъдат неправилно предадени като критични забележки на вашите началници. Не се надявайте, че днес късметът ви ще проработи, ако се отдадете на развлечения и забравите служебните си задължения. Не сте уверени в чувствата на съпруга си и обмисляте раздяла. Внимавайте, защото със сигурност ще съжалявате за решението си. Не допускайте сексуален контакт, ако сте обтегнали отношенията си необратимо, защото може да се окаже с последици, блокиращи възможността за раздяла. 

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име