Intrigi.bg Мистерии Дневен Хороскоп за 10.02.2020 год.

Дневен Хороскоп за 10.02.2020 год.

167
0

ОВЕН

Поднесете новите методи и новите си идеи, които искате да внедрите на работното място, но само за обсъждане, без да ги налагате на мига заради ретроградния Меркурий. Обяснете на колегите си, че и те ще имат полза от тях. Пред вас е успешен ден както в личен така и в професионален план. Заредете се с оптимизъм и не се отклонявайте от пътя си. До обед избягвайте разправии със семейството и се опитайте да се приберете веднага след края на работното време. Изяснете причината за напрежението с брачната си половинка и не се отказвайте от сексуалните удоволствия. 

ТЕЛЕЦ 

Въпреки притесненията ви, ще получите очаквано и заслужено признание, защото блестите с интелекта си. Емоцията ви връхлита от сутринта, ако си внушите, че денят ви не е успешен, въпреки че може само да го провалите, ако не съобразявате ретроградното движение на Меркурий. Подадете ли се на песимизма си ще провалите шанса си да блестите в ореола на успеха, който е до вас. Забравете за семейните си задължения, за готвенето, дори и да са свързани с гостуване, което ще ви разтовари. Вечерта си дайте заслужена почивка. Ако сте във форма можете да се отдадете на интимни мигове и сексуални изживявания. 

БЛИЗНАЦИ

Бъдете отговорни на вашето работно място и не се разпилявайте в губещи времето ви занимания. Търпеливо приемайте критиката, особено заради ретроградното движение на Меркурий. За да постигнете замисленото във връзка с вашите планове, се вслушвайте в съветите на колегите си, особено ако вече са минали по вашия път. След края на работния ден можете да си поканете гости. Създайте уютна, романтична обстановка за себе си и за близките си. Обърнете внимание на децата си. Сексът може и да не ви достави удоволствието, което очаквате. 

РАК 

Имате възможност да подобрите материалното си състояние и да направите печеливша инвестиция чрез успешни преговори.  Започвате да се изнервяте от постоянните претенции на ваш партньор, който спекулира с желанието ви да сте полезни. Изяснете отношенията си и се заемете със служебните си задължения, съгласно повелята на ретроградния Меркурий. След като се приберете  си почивайте в компанията на любимите си хора. Имате право на това, след напрегнатия ден. Пригответе нещо бързо и вкусно за хапване. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат самочувствието. 

ЛЪВ

Ако сте си направили планове как да вложите парите си не ги споделяйте на маса с хора, които ви завиждат и са готови да ви удавят в капка вода. Не пропилявайте възможността за успех, може скоро да не се повтори. От вас зависи да се освободите от емоционалната си нестабилност, а и деня ви обещава както приходи, така и шанс да покорите нов професионален връх, въпреки ретроградния Меркурий. Несемейните днес са орисани да изживеят многообещаващи срещи и интересни, но уви, краткотрайни запознанства. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако не сте опознали добре партньорите си, за да не се окажете в капан, от който трудно ще си върнете свободата. 

ДЕВА

Въпреки че деня е напрегнат и сте изнервени, не пропускайте успешните начинания, но спазвайте изискванията на ретроградния Меркурий. Не проявявайте безпричинна агресия към колегите си, заради нежелание да ви обърнат внимание, ако сте решили да си дадете минути отмора, а те са заети защото ще си спечелите неприятели. Вашият успех е гарантиран, а също и приятните емоции, които може да си създадете вечерта. Заради лични проблеми картинката на деня ви е кристално неясна, защото сте се оплели в мрежите на агресията и емоцията, от които сами няма как да се измъкнете без душевни рани. Не се надявайте на сдобрявате в леглото, ако сте създали повод за отдалечаване на любимия ви. 

ВЕЗНИ 

Вашата лична отговорност ви гарантира успех, но и съобразяването с ретроградния Меркурий. Не мислете за промяна на работата си, защото тежите на мястото си и ще съжалявате. Бъдете решителни и не допускайте ваши колеги, подвластни на песимизма си, да провалят планираните задачи, въпреки че компромисът е невъзможен. Самотните жени да очакват романтична среща, която ще промени изцяло живота им, ако не се затварят в дома си. Сексът няма да ви достави удоволствие, ако сте стигнали до точката на кипене и сте допуснали скандал. 

СКОРПИОН

Днес сте във върховата си форма. Въпреки това Меркурий е ретрограден и не е във ваша полза да обмисляте инвестиции. Успехът ще бъде с вас, ако се заемете с допълнителни задачи. Не се колебайте, а бъдете дейни. Успявате във всички начинания. Предпазвайте се от ненужни разходи, които може да дестабилизират финансовото ви състояние. Склонни сте да бягате от реалността в личните си отношения, скъпи жени. Сами ще предизвикате усложнения в личния си живот, които ще ви донесат любовни разочарования. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат доброто настроение. 

СТРЕЛЕЦ

Не ви съветвам да уговаряте сделка с недвижим имот, дори и да сте я планирали, защото няма да е във ваша полза, а изненадите, които ви очакват заради ретроградния Меркурий са свързани с финансови загуби. Не закъснявайте за работа, ако сте дежурни и сте натрупали закъснения. Може да си изпросите понижение, което ще ви нарани. Не спорете с роднините си, които са решили да ви омъжат без да искат вашето мнение. Кажете, че днес не ви се разговаря по тази тема. Семейните имат възможност да се отдадат на интимни мигове и сексуални удоволствия. 

КОЗИРОГ

За вас този ден е свързан с успешни начинания и сбъднати мечти, въпреки че не сте го очаквали. Не се поддавайте на песимизма си и не изпадайте в ненужна депресия, а бъдете борбени и самоуверени – това ви позволява Съдбата и ви подкрепя, въпреки ретроградния Меркурий. Ще го осъзнаете още преди края на работното време. Ще се приберете уморени, но доволни от себе си, заради успехи на работното място, които можете мили дами да споделите с вашите близки и да зарадвате и тях. Останете си у дома, хапнете вкусно. Не се колебайте и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Предпазвайте се от финансови неуредици в днешния ден, които активира и ретроградния Меркурий. Не допускайте да ви манипулират, за да работите в нечия полза. Ако видите, че не сте в състояние да се справите с работата си, отложете уговорените делови срещи, но се заемете със служебните си задачи. Очаквайте приходи. Ще се наложи да помогнете на познат, който се е оженил наскоро, въпреки че не харесвахте избора му. Рискувате да предизвикате ревността на партньора си. Поканете вашия познат и съпруга си на вечеря в ресторант и разговаряйте на неутрална територия.

РИБИ

Материалните ви стремежи могат да почакат още известно време, защото са причината за трудностите, които срещате на работното място, а и Меркурий е все още ретрограден, но това е вашата цел и ще я постигнете. Печелите неприязънта на колегите си заради умението да се справяте с всичките си проблеми, което също ви носи приходи и признание. Вечерта очаквайте разправии с роднини заради непотушен скандал, започнал в ранни зори с родителите на съпруга ви. Няма как да сте удовлетворени от сексуалния си живот, след като непрекъснато ви напомнят колко сте некоректни към партньора си.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име