Intrigi.bg Мистерии Дневен Хороскоп за 06.11.2023 год.

Дневен Хороскоп за 06.11.2023 год.

146
0

ОВЕН

Няма да сте доволни от запознанствата, но пък работата ви спори. Вечерта ще ви зарадва гостуване на ваши приятели и неочаквано поднесена ви добра новина, която ви дарява оптимизъм. Късметът във финансово отношение не е с вас, ако в този ден решите да давате обещания за участието си в инвестиционни проекти, които не сте планирали. Вместо да се карате с половинката си заради нежелание да иде с вас на рожден ден, изпратете букет и бутилка вино на ваш приятел, който има личен празник. Вашите половинки ще бъдат щастливи, ако не пропуснете сексуалните мигове. 

ТЕЛЕЦ

Не е във ваша полза да се обвързвате без разумни разсъждения с участие в рисковани начинания, въпреки че изкушението е огромно, но мисълта за възможни загуби не е за пренебрегване. Предпазливостта ви носи успех. Няма да липсват и запознанства. На вашето работно място бъдете изключително дейни, защото имате възможност да постигнете финансов успех. Не е изключено да разрешите важни семейни и лични проблеми, но условието за успех е да запазите спокойствие. Сексуалните ви отношения все още са проблемни и не сте активни, но е време да промените това положение, за да не подтикнете половинката си към изневяра. 

БЛИЗНАЦИ

Отложете прибързаните деловите решения и не се захващайте с нови служебни задачи, дори и да са ви помолили или разпоредили. По-добре ги откажете. Запознанствата ви носят бъдеща полза. Откажете и предложената ви допълнителна работа, след като сте сигурни, че няма да я отхвърлите до обед и ще си изпросите критика и подигравките на вашите колеги, които ви нараняват. Проблемите ви в късния следобед са свързани със семейството, но и неприятните разговори носят полза и стабилизират отношенията ви. Не се гответе за сексуални изживявания, ако сте уморени и ще се насилвате, а по-добре се отдайте на почивка и сън. 

РАК

След като сте предизвикали проблеми заради ваши пропуски ще се наложи да проведете разговори с ръководството, за да ги разрешите. Не очаквайте успехът да ви споходи, ако не сте си свършили работата. Въпреки, че няма да ви е лесно, за ваша изненада ще се справите с неприятностите, които възникват не по ваша вина и ще получите похвала, стига да сте търпеливи. Общуването с околните, дори и с най-близките ви е затруднено, заради желанието ви да спорите и да налагате мнението си, а вашето семейство изобщо не е склонно да ви прости това поведение. От вас зависи дали ще изживеете романтични мигове и сексуални удоволствия. 

ЛЪВ

От сутринта трудностите ви преследват както в личните така и в деловите отношения. Не си нанасяйте сами вреда с ненужни притеснения, а се заемете със задълженията си като се вслушате и в своя вътрешен глас. Успехът е с вас през целия ден, ако не допуснете притесненията, често без основателна причина да навредят на самочувствието ви. Не давайте информация за личния си живот, за да не се възползват ваши неприятели от нея и да не навредят на отношенията ви. Сексуалният ви живот е причина да не сте във форма. Нередовният секс е причина да се депресирани. 

ДЕВА

Привидно се радвате на успех и признание, но сте длъжни да съхраните добрия тон при делови срещи, да не се поддавате на ласкатели, да избягвате рискованите начинания, само защото са ви помолили многократно да се включите и да помогнете на приятели. Не се надявайте на главоломни успехи, ако провеждате разговори с вашите бъдещи делови партньори. Заведете близките си на ресторант или идете на гости във ваши роднини, които отдавна искат да ги посетите. Съхранете добрите си отношения. След като се приберете се отдайте на чувствата си и на интимни мигове с любимите си. 

ВЕЗНИ 

Успехът е с вас, но го заслужете, като докажете, че сте отговорни. Планирайте задачите си и срещите си до края на месеца. Колкото и да ви е трудно премълчавайте и не критикувайте близките и колегите си. Всички делови разговори днес са успешни, дори и виртуалните, ако не сте на работното си място. Оправете възникналите недоразумения в семейството, породени за пореден път от вашето нежелание да се извините за опитите да сте нападателни и да критикувате. Близките ви са разочаровани от вашето отсъствие на вечеря и безпричинно агресивно поведение. 

СКОРПИОН

Не е във ваша полза да си внушавате проблеми, защото те са само във вашите мисли, въпреки че можете да ги проектирате в реалността на вашето ежедневие и след това сами да сте виновни за неуспехите си. Заредени сте със сили и желание за работа и успехът в начинанията ви е гарантиран. Споделете с вашите колеги плановете си до края на месеца. В този ден е по-добре за вас да не допускате проблеми в семейството си, още повече, че за тях не съществува причина, а вие си ги търсите сами. Отношенията ви са идеални и не си струва заради служебни проблеми да съсипвате и хармонията в дома си. 

СТРЕЛЕЦ

Променете отношението си към вашите колеги и не бъдете добронамерени към завистливите, въпреки че ги съжалявате заради невъзможност да осъзнаят вредата от завистта, вместо да се поучат от вас. Така ще си спестите опитите да ви натоварят и с техните задължения. Днес не е във ваша полза да разговаряте по делови въпроси. Заемете се само с рутинните си задължения. Личните ви отношения са проблемни и не са изключени скандали, които днес вечерта ще ескалират в решението на брачната ви или интимна половинка за раздяла. От вас зависи да проведете спокоен разговор, ако изобщо сте готови на компромиси.

КОЗИРОГ

Впечатляващо общителни, чаровни и успяващи, будите завистта на вашите колеги и близки, особено роднини – алчни и мераклии за парите ви, които не са заслужили, но искат на всяка цена да ги имат. Обмислете предпазливо промените. Не разчитайте само на късмета си. На вашето работно място не се ядосвайте, че сте длъжни да се занимавате със спешни служебни задачи. Успехът е с вас. Заслужили сте гнева на вашите близки и на брачната си половинка. Вечерта очаквайте сцени на ревност, ако не сте се прибрали навреме и сте пропуснали вечерята. Не мислете, че след като сте дали обещание да сте точни ще ви простят лесно закъснението.

ВОДОЛЕЙ

Заемете се със служебните си задължения. Във ваша полза е да избегнете деловите разговори и запознанствата. Ще ви донесат бъдещи проблеми, не защото сте били разсеяни, а защото подписването на договори няма да ви носи очакваните приходи. Срещите с непознати, които постоянно кръжат около вас и упорито търсят начин да се приобщят към професионалното ви обкръжение, не са във ваша полза. Обмислете промените, които са задължителни в личният ви живот. Не отказвайте поканата да посетите ваш приятел, който празнува имен ден. Вечерта очаквайте романтична среща и сексуални удоволствия, за които дори не сте си мечтали. 

РИБИ

Трудно ви е да общувате, вглъбени в мисли за работата, която имате намерение да отхвърлите до края на работния ден, но ваши колеги, които искат да обсъдят важни проекти ви агитират да включат и вас. Бъдете предпазливи с финансовите инвестиции и се доверете на интуицията си. Заетите със спешни служебни задачи да бъдат по-дейни, но и отговорни. 
Бъдете внимателни с хората, които обичате и на които държите, особено към близките си. Не ги наранявайте без причина. Не е изключено да постигнете хармония в личните отношения, ако все още не сте семейни и да се отдадете на сексуални наслади.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име