Intrigi.bg Мистерии Дневен Хороскоп за 06.02.2021 год.

Дневен Хороскоп за 06.02.2021 год.

266
0

ОВЕН

Въоръжете се с търпение в почивния ден и не се опитвайте да изпреварвате времето. Заемете се само с тези задачи, които отговарят на вашите знания и професионални възможности, съгласно повелята на ретроградния Меркурий и на годината, която също е с управител Меркурий. Ще заслужите похвали. Преумората няма да се отрази добре нито на вас, нито на отношенията ви с вашите колеги. Стабилизирайте семейните си отношения. Несемейните да не се затварят у дома, а да се срещат с хора и да търсят възможността за запознанства, които днес може да ги освободят от самотата. Вечерта предложете на любимия си да отидете на ресторант, повеселете се, а след това се отдайте на сексуални изживявания. 

ТЕЛЕЦ

Предложенията ви, въпреки че деня е почивен, ще бъдат възприети с лекота. При хората, работещи в производствената сфера не са изключени проблеми със заплащането, създадени и заради ретроградното движение на Меркурий.  Работата ви спори. Нямате повод за притеснение. От сутринта не липсват проблеми в личните ви отношения, но ще ги разрешите, ако преценявате думите си. Ако не сте семейни и сте намерили подходящия партньор, днес е идеален ден, за да обявите желанието си пред него и ако той не е против пред семейството си за създаване на семейство, но не ви съветвам да сключвате прибързан брак. Сексуалният ви живот изисква да сте по-умерено агресивни, но и активни.

БЛИЗНАЦИ

Денят е почивен и е наситен с неочакваности и емоции, но въпреки ретроградния Меркурий ви обещава признание, успех и върхови постижения на работното място. Личните и професионални отношения са хармонични и ви зареждат със сили. Бъдете концентрирани в работата си, ако имате да отхвърляте неотложни задачи. Не са изключени разходи. Овладейте нервите си и се опитайте да вникнете в чувствата на интимния си партньор, колкото и да ви е ядосал. Не се опитвайте да господствате над него. Ако не сте достатъчно отговорни към личните си отношения ще се лишите от брака си, връзката си и от сексуалните удоволствия. 

РАК

Днес, в почивния си ден, сте орисани да блестите с вашите знания, умения, професионализъм и толерантност и да вбесявате по-малко знаещите и най-вече ленивите Това си силните ви качества днес. Откажете предложения за инвестиции, за които нямате достатъчно средства, особено при ретроградното движение на Меркурий. При необходимост поискайте финансова помощ или кредит. Не ви съветвам да взимате инатливо и необмислено спонтанни решения, свързани с личния живот и да предприемате крачката към развод, само защото сте обидени. Разводът е едната възможност, а сдобряването и възстановяването на чувствата и сексуалните ви отношения е другата, но със сигурност е по-добрата и е редно да изберете нея. 

ЛЪВ

Пред вас е поредният успешен почивен ден, в който имате шанс да сбъднете мечтата си за професионален успех и финансова стабилизация. Бъдете готови да се заемете с допълнителна работа, въпреки че може да е натоварваща или да имате ваши задачи. Изяснете отношенията си с вашите делови партньори. На работното място бъдете търпеливи и тактични съгласно повелята на ретроградния Меркурий. Доволни сте от работни яден, а вечерта, въпреки че сте уморени, имате възможност да изразите любовта си в цялата и мощ и да създадете хармония в семейните отношения. Сексуалният ви живот се нормализира, но дали това ще продължи зависи от вас. 

ДЕВА

Поднесете на вашите колеги интересната идея, която имате, но се постарайте в почивния ден да не сте агресивни, ако не я приемат веднага. След като Меркурий е ретрограден, им дайте време. На околните не допада вашето умение да се справяте с привидно неразрешими проблеми, но въпреки това ще получите признание и похвала. Не се притеснявайте за финансите си. Имате начин да си осигурите приходи. Вашите интимни партньори се страхуват да не ви загубят заради флиртът ви с ваш колега, който за вас е невинен, но ги е наранил дълбоко. Ако сте семейни отношенията ви ще се усложнят сериозно. Докажете чувствата си и вечерта си дарете незабравими сексуални мигове. 

ВЕЗНИ

В този почивен ден победете вашите неприятели, които така са се вживели в завистта си, че не престават да подценяват знанията ви, да ви нагрубяват и да се опитват да блеснат във вашата светлина. Бъдете търпеливи, ретроградния Меркурий е на ваша страна. Не спорете с колегите си в опит да им докажете, че вие сте успяващите, защото ще ги озлобите още повече. Близките ви са изнервени от вашето отсъствие, въпреки че сте на среща с приятелки, която се състои всяка седмица. Намерете време и излезте на вечеря с тях. Дали нощта ще ви изненада с незабравими интимни мигове и сексуални удоволствия, зависи от вашето умение да четете желанията на любимия си. 

СКОРПИОН 

Сутринта в почивния ден  с право сте в чудесно настроение. Изпълнени сте с желание да се докажете като професионалисти. Очаква ви ден изпълнен с разбирателство и хармония и с възможност да се изявите на вашето работно място, ако спазите изискванията на ретроградния Меркурий. Ако се занимавате с търговия ще жънете успехи. Разрешете финансови проблеми. Имате възможност да оправите личните си отношения с една дума, но женския ви инстинкт ще ви подскаже коя е тя. Не се изненадвайте, ако се увлечете в нова романтична връзка. Не бързайте със сексуалните удоволствия, а ако сте семейни забравете намерението си да изневерите. 

СТРЕЛЕЦ

През целия почивен ден ви се иска да се скриете от света. Въпреки, че късметът не е с вас според очакванията ви, успехът ще ви споходи задължително, ако сте отговорни към служебните си задачи. Прибързаността е забранена, а и Меркурий е ретрограден. Постарайте се да не давате заеми или пари за благотворителност. Следобед, ако сте си взели почивка и вечерта отдайте дължимото на близките си, отдайте се на отмора, разговори и развлечения. Сексуалните удоволствия ви зареждат с нови сили и ви даряват незабравими мигове, ако не решите да ги пренебрегнете. 

КОЗИРОГ 

От сутринта в почивния ден се заемете със задълженията си и не се разпилявайте в странични занимания и разговори, за да не се окажете наказани за несправяне с работата, особено при ретроградното движение на Меркурий. Ако се налага да уреждате кредитиране на собствен бизнес, проведете планираните делови срещи и разговори. Не планирайте среща с настойчиви да искат хора, решили че могат да бъдат ваши бъдещи партньори. Бъдете предпазливи в думите си и не спорете с вашите близки. Те подкрепят професионалните ви идеи, но би било добре да се справите и със семейните си задължения. Сексът може да ви зареди със сили, при положение че успеете да оправите отношенията с интимната си половинка.  

ВОДОЛЕЙ

Трудности в отношенията с ваши роднини, възникнали сутринта в почивния ден са причина да закъснеете за работа и да търпите критика, но имате възможност да отхвърлите задачите си в срок, стига да не сте пропуснали важна делова среща. Предупредете вашите колеги, ако имате насрочени срещи. Нека деловите ви партньори ви изчакат. Не разчитайте, че всички проблеми ще се подредят във ваша полза при ретроградното движение на Меркурий. Ако не сте склонни на компромиси с близките си свързани с домашните ви задължения, отношенията в семейството ви ще се изострят до крайност. От вас зависи да не допуснете лишаване от сексуални удоволствия. 

РИБИ

Справяте се отлично с планираните за почивния ден служебни цели, въпреки ретроградния Меркурий, но съобразете неговите изисквания. Бъдете коректни към вашите колеги, помогнете им ако видите, че се затрудняват със задачите си. Предотвратете назряващ скандал. На работното място сте в състояние да допуснете грешки, заради прибързаност. Очаквайте подобряване на финансовото състояние. Намерете време вечерта да се видите с приятели, които отдавна ви канят да им гостувате, особено ако сте свободни жени и не сте създали семейство. Ще ви бъде приятно, а и ще изгладите отношенията с интимната си половинка, ако отидете заедно, за да не ви лиши отново от секс.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име