Intrigi.bg Мистерии Дневен Хороскоп за 03.04.2024 год.

Дневен Хороскоп за 03.04.2024 год.

77
0

ОВЕН

Въпреки напрежението, което ви е обзело и безпричинната нервност, ви предстои благоприятен ден. Всичко започнато ви обещава и дори ви дарява успех, ако е добре обмислено. Радвате се на височайша подкрепа. Жените, които се занимават с бизнес, да очакват делови запознанства. Прибързаността е във ваша вреда, въпреки подкрепата на звездите. Обърнете внимание на хората от семейното си и приятелското си обкръжението си. Намерете повод да изразите чувствата си. Бъдете с тези, които ви обичат, въпреки че ви липсва желание за секс и романтични преживявания. 

ТЕЛЕЦ

Днес сте подложени на много изкушения, на примамливи предложения за нови начинания. Не отлагайте дълго отговора си. От вас зависи да изживеете приятни мигове в личен план и да ги запомните за цял живот. Всичко започнато ще бъде успешно. Дори и да се сблъскате с трудности, те са лесно преодолими. Не изпадайте в паника. Пазете се от странично влияние. Ново запознанство ще изиграе неблагоприятна роля в живота ви. Възползвайте се от чарът си. Подгответе романтична вечеря и след това се отдайте на приятни сексуални изживявания. 

БЛИЗНАЦИ

Забравете прибързаността и си наложете спокойствие. Възможни са грешки поради разсеяност или прекалена самоувереност. Проведете разговорите, които сте планирали. Не прекъсвайте събеседниците си, дори и ако ви досаждат с прекалените си обяснения. Всички начинания са успешни, ако повярвате в силите си и не се разпилявате. Обърнете внимание на любимите хора, които сте изолирали заради деловите си задължения. Ако искате да се усамотите с любимия, преди това се убедете, че и той изпитват желание за сексуални удоволствия.

РАК

Имате възможност да осъществите нови, полезни познанства, а също и срещи с познати делови партньори, които ви носят признание и материална стабилност. Въпреки това ги пресявайте, за да не изпитате разочарования. Не бива да пътувате. Успехите ви следват на сантиметри разстояние. Оглеждайте се, за да не си пропуснете! Неочаквана новина за промени, които не сте предвидили ще усложни отношенията ви на работното място. Несемейните жените да очакват романтично запознанство, което може да се превърне в сериозна връзка. Семейните да не изневеряват. Вечерта очаквайте романтична среща и приятни сексуални изживявания. 

ЛЪВ

На успех ще се радват най-вече заетите в сферата на търговията, които заради пандемия са по-често губещи. Ще успеят да привлекат на своя страна нови делови партньори, които да ги подкрепят в бъдещите им идеи за създаване на собствено производство. Срещите и преговорите са успешни, а също и пътуванията. На работното място успехът е с вас. Внимавайте със запознанствата. Тези от вас, които още не са създали семейство вечерта може да срещнат нови хора, след които да е и мечтания партньор. Не се отдавайте на сексуални изживявания, ако не сте опознали добре партньора си.

ДЕВА

Пазете се от измами и самозаблуда свързани с професионалните ви планове. Не проявявайте прекалена доверчивост към хората, които ви разпитват за вашите нови, все още не обмислени докрай проекти. Бъдете внимателни и ако поставяте ново начало. При работа с документи четете внимателно всички формуляри и попълвайте вашите данни правилно. Запознанствата в този ден ще ви донесат разочарование, ако се предадете във властта на нечий чар. Ако сте влюбени, но не срещате взаимност, се отдайте на интимни разговори, които могат да доведат и до незабравими сексуални мигове.

ВЕЗНИ

За ваша огромна изненада ви очаква спокоен и хармоничен ден. Преценете трезво ситуацията в която сте попаднали на работното място и с успех ще се справите с проблемите. Вашите колеги очакват помощта ви. Трудностите са породени от временна криза, свързана с финансовата стабилност на вашата фирма, затова вместо да се ядосвате надмогнете проблема. В състояние сте да предизвикате скандал с брачната или интимната си половинка, само защото сте раздразнителни. Ако сте се изпокарали с любимия си заради вашите безкрайни капризи, очаквайте да ви откажат интимните мигове и сексуалните удоволствия. 

СКОРПИОН

Ще изживеете положителни промени, ако не харчите без контрол спечелените пари. Всички делови срещи днес са успешни, дори и свързаните с бъдещо интервю за нова работа. Успехът е с вас, ако сте творци и хора на науката. Възползвайте се от възможността да срещнете подкрепа на идеите си. Осъществете смело замислите си от изминалата седмица. Не са изключени трудности в личните отношения, свързани с нежеланието на партньора ви да прояви разбиране към проблемите ви. Естественият изход от проблемите е отказът от секс, за да не изнервите допълнително отношенията си.

СТРЕЛЕЦ

Стабилизирайте завоюваните професионални позиции, докато някой не е започнал да ви вреди. От сутринта очаквайте недоразумения и разногласия, но ако премълчите всичко ще отмине без последствия. Не си разваляйте настроението и това на вашите колеги. При обсъждане на служебни проблеми не спорете и не се заяждайте. Несемейните да очакват запознанство, което може да се окаже партньорство за цял живот. Отношенията с близките ви са хармонични. Ако запазите хармонията в отношенията си, вечерта се отдайте на чувствата си и на сексуални удоволствия, които ще ви заредят със сили.

КОЗИРОГ

В днешния ден, който е подходящ за самоанализ и оценка на постигнатото, ще имате приятни и интригуващи ви срещи и запознанства. От тях може да излязат добри делови партньорства. Няма да ви липсват приятни новини и интересни изживявания. На работното място сте в стихията си. След работа се приберете при любимия си, който ви очаква, подготвил романтична вечеря. Спокойно можете да споделите чувствата си, особено ако сте се влюбили скоро и да се отдадете на сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ 

Не се ядосвайте, ако денят ви е труден. Обърнете внимание на колегите си и открийте в тях нови положителни качества.  Деловите срещи са успешни. Работете без да спорите заядливо с околните. От сутринта ще ви поднесат неприятни новини за ваши близки, на които сте помагали, но явно не са оценили стореното от вас и се опитват да ви се отблагодарят с вреда. След работа останете сред близките си или с любимия в уютна обстановка. Избягвайте ресторантите и шумните компании. Сексът ще ви зареди с нови сили, но не позволявайте на емоцията да доведе до агресия в леглото, която може да нарани чувствата на вашия партньор. 

РИБИ

Емоцията властва над вас през целия ден и може да ви попречи да запазите добрия тон при устрема ви за задоволяване на вашите материални стремежи и зда се справите със служебните си задачи. Много ви се струпа предишните дни и сега ви е трудно да се владеете. Разходете се с приятели, за да избегнете вечерта разправиите в дома си. Разчитайте на стабилните отношения с близките си, които ще са ви от полза. Сексуалните удоволствия ще ви доставят незабравими мигове на наслада.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име