Intrigi.bg Мистерии Дневен хороскоп за събота, 23 май

Дневен хороскоп за събота, 23 май

534
0

Овен
Днес може да се окажете изправени пред дилемата дали да споделите това, което мислите, или да си замълчите. Всъщност, някои от вас дори няма да имате време да обмислите и думите сами ще излизат от устата ви. Така обаче рискувате да нараните човек, на когото държите, може и да настроите някого срещу себе си.

Телец
Днес е възможно да видите партньора/партньорката си или друг близък човек в различна светлина. За съжаление, другата страна едва ли ще ви допадне и е вероятно да се окажете смутени. Каквото и да сте разкрили, по-добре не си правете категорични изводи точно сега – изчакайте докато се успокоите и успеете да обмислите всичко трезво.

Близнаци
Днес ще ви се отрази добре да прекарате малко повече време в усамотение и го давате по-спокойно. Щом околните ви дразнят, ограничете контактите с тях – вие имате право да останете сами и да разполагате с време за себе си. Ако трябва да свършите някаква къщна работа, ще се организирате добре и ще сте доста продуктивни.

Рак
Днешният ден за вас ще бъде изпълнен с повече предизвикателства – хем ще ви се иска нещо, хем няма да ви стиска да го направите. При тези обстоятелства ще се чувствате напрегнати. Не е препоръчително да започвате нещо ново през днешния ден – нито ще имате енергия, нито ще бъдете сигурни, че сте на прав път.

Лъв
Днес ще горите от желание да се забавлявате, но има риск да прекалите. Постарайте се да не изпадате в крайности и не реагирайте прибързано за каквото и да било – може да си навлечете проблеми или да засегнете близък човек.

Дева
Днес ще имате достатъчно енергия да се заемете с домашни задачи, дори да направите сериозно почистване на дома. Денят е много подходящ да се освободите от непотребни вещи и да разместите някои мебели, за да ви стане по-удобно. Има голяма вероятност човек от близкото ви обкръжение да е на различно мнение от вашето и да се скарате.

Везни
Днес стойте настрана от агресивни хора, както и от личности, които искат да се налагат. Няма никакъв смисъл да спорите, ако човекът отсреща не иска да ви чуе и не приема друго мнение. По-добре се отдайте на някакво приятно занимание или останете насаме със себе си.

Скорпион
Ако днес имате нужда от подкрепа, може да я получите от приятел. Имайте предвид обаче, че ще трябва да сте искрени и да споделите как се чувствате. Ако премълчавате нещо или очаквате хората да се досетят какво ви е, трудно някой ще се докосне до вашите проблеми.

Стрелец
През днешния ден не се нагърбвайте с допълнителни задачи – желанието ви да свършите колкото е възможно повече работа едва ли ще доведе до по-добри резултати. По-добре оставете време за себе си и се наградете за свършената работа до момента.

Козирог
Днес ще спечелите, ако си изработите стратегия, вместо да действате първосигнално – независимо дали става въпрос за развитие на проект, за бизнес или за важен разговор с някого. За да постигнете успех, ще ви бъде нужна добра подготовка и сега е моментът да я осъществите.

Водолей
Днес може да се чувствате по някакъв начин ограничени или затормозени от хора или обстоятелства – ще искате да се разгърнете в нещо, но ще се изправяте пред пречки. Не бързайте – наближава моментът, в който ще се радвате на по-голямата си свобода. Проявете търпение и живейте в настоящето, вместо да се тормозите,че успехите идват твърде бавно.

Риби
Днес важи правилото, че ако вие не се активизирате и не свършите собствената си работа, някой друг ще я свърши вместо вас – както реши и без да взима предвид вашите потребности и желания. Ако не искате да се превръщате в нечия жертва, проявете по-голяма смелост и инициативност.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име