Intrigi.bg Мистерии Дневен хороскоп за петък, 22 май

Дневен хороскоп за петък, 22 май

68
0

Овен
Днес се опитайте да контролирате гнева си и не си го изкарвайте на околните, особено ако става дума за партньора/партньорката ви или за близък човек. Силните емоции ще ви пречат да мислите трезво, така че по-добре ще е в днешния ден да не взимате важни решения.

Телец
Очертава се днешният ден за вас да е изпълнен с повече предизвикателства – дори да сте изключително търпеливи, трудно ще запазвате спокойствие. Ако понасяте това положение от доста време, може би е дошъл моментът гласът ви да се чуе – като си мълчите, ще продължавате да тъпчете на едно място.

Близнаци
Днес у някои от вас може да се породи усещане, че сте стигнали до някакъв предел и просто „трябва“ да направите нещо. Ако действате под влияние на силни емоции обаче, може би ще е по-добре да изчакате малко и да оставите нещата както са – твърде вероятно е крайните действия и изказвания да имат лоши последствия за вас.

Рак
През днешния ден усилията ви ще дават резултат и е възможно успешно да приключите нещо, което сте започнали преди време. Може да реагирате остро на нечие поведение и после да съжалявате. Вниманието ви ще е заето с личните ви взаимоотношения или с някакво преустройство, което се случва в живота ви.

Лъв
Днес си дайте почивка, особено ако имате желание да се усамотите или да помързелувате у дома. През днешния ден ще е напълно излишно да се напрягате прекалено, а и е възможно допълнително да усложните някаква ситуация.

Дева
Днес ще изпипвате максимално всичко, което правите. Ако пък се появи някакъв проблем, той ще дойде от взаимоотношенията с близки хора. Възможно е вие самите да сте по-раздразнителни или партньорът/партньорката ви да предаде и на вас лошото си настроение.

Везни
Днес се отдайте на заслужена почивка и спрете да мислите, че всичко би могло да се обърка. Насладете се на компанията на най-близките си хора, излезте на разходка или пък се поглезете с нова покупка.

Скорпион
Днес бъдете внимателни, когато общувате с хората около себе си – особено с близките си. Има риск да нараните някого или да реагирате пресилено, без да сте преценили реално ситуацията. Не измъчвайте себе си с неоснователни съмнения и по възможност ограничете социалните контакти, освен ако наистина не сте в добро настроение.

Стрелец
През днешния ден не се претоварвайте с нищо и си осигурете повече време за почивка, особено ако чувствате, че имате нужда от това. Оставете важните задачи за следващата седмица, тъй като днес ще се спогаждате по-трудно с хората около себе си и може да направите грешен ход.

Козирог
Днес ще ви се иска да говорите за неща, които досега сте премълчавали. Имайте предвид обаче, че комуникацията ще върви трудно и има голям риск някой да си изпусне нервите – вие или събеседникът ви. Може би ще е по-добре да си изясните какво искате и да подхванете темата, когато всички сте по-спокойни.

Водолей
Днес може да ви е трудно да намерите общ език с някого, но все пак не се отказвайте, особено ако от това зависи някакво важно решение. Отделете време за себе си през деня, подарете си нещо ново или пък отидете на разкрасителна процедура.

Риби
Днес има риск да попаднете на по-агресивен човек или на личност, която иска да се възползва от вас. Бъдете бдителни – ако вътрешният глас ви подсказва, че някъде има опасност, послушайте го. Поведението ви днес ще бъде изцяло под контрола на емоциите и на инстинктите.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име