Intrigi.bg Мистерии Дневен хороскоп за неделя, 8 декември

Дневен хороскоп за неделя, 8 декември

595
0

Овен


Днес ще реагирате твърде остро, ако някой се опита да ви налага ограничения или да ви казва какво да правите. Ако се чувствате напрегнати или се ядосате, намерете начин да изпуснете напрежението по безопасен за вас и за околните начин. Вложете енергията си в нещо полезно.

Телец


Днешният ден ще е много вълнуващ за някои от вас – ще сте изпълнени с радост за нещо, което предстои да се случи. Не е изключено обаче хората около вас да бъдат по-изнервени и да изгубят чувство за мярка. Опитайте се да запазите спокойствие – така ще реагирате по-адекватно.

Близнаци


Днес може да имате усещането, че някой ви пречи да постигнете това, което искате. Това е илюзия – истинският враг не е другият човек, а е вашият страх да се изявявате спонтанно. Денят ви дава чудесен шанс да преодолеете боязънта си и да покажете кои сте.

Рак


Днес поведението на околните ще ви засяга много дълбоко. Ако се почувствате наранени, ще искате да се скриете в черупката си и да си ближете раните. Възможно е наяве да излезе стар проблем в интимните ви отношения. Ако стане напечено, не настоявайте въпросът да се разреши и оставете разговора за друг ден.

Лъв


Днес трудно ще се спрете на едно място. Възможно е да ви се струпат повече домашни задачи или да предприемете някакви промени в света край вас. Внимавайте при общуването с околните, защото има риск да реагирате остро на нечие поведение и да засегнете някого с думите си.

Дева


Днес ще имате много енергия, която може да насочите към нещо практично – да направите разместване вкъщи, по-сериозно почистване или по-голямо пазаруване. Не стойте на едно място, защото може да се почувствате изнервени.

Везни


Днес ще изпитвате силно желание да излезете от ситуация, която не ви устройва и ви пречи да вървите напред. Моментът е подходящ да помислите за промяна, но ще трябва да преодолеете вътрешните си бариери и да действате. Не ограничавайте човека до себе си с ненужни правила – това няма да се отрази добре на връзката ви.

Скорпион


Ако днес някой ви ядоса или ви засегне, ще бъде много трудно да сдържите гнева си и да не го покажете. Почувствате ли се напрегнати, недейте да таите всичко в себе си – споделете с близък човек или си намерете отдушник – спортувайте например.

Стрелец


Днес бъдете максимално дипломатични и, каквото и да ви струва, опитвайте се да запазите добрия тон. Възможно е с партньора/партньорката си да имате спор за пари или с приятел да сте на коренно различна позиция по даден въпрос. Ако обаче запазите спокойствие, има шанс да се разберете.

Козирог


Днес е възможно хората около вас да ви изнервят с поведението или с реакциите си. Опитайте да не се концентрирате толкова върху тях и правете това, което главно е съобразено със собствените ви сили и възможности. Денят е особено подходящ да осъществите някаква подготовка – например на бъдещо пътуване.

Водолей


Днес мислете повече за себе си, особено ако в последно време сте изпитвали нервно напрежение. Намерете начин да се освободите от грижите – едно пътуване или вдъхновяващо занимание ще ви се отрази добре.

Риби


Днес се пазете от всякакви опити да бъдете въвлечени в интриги и конспирации. По възможност стойте далеч от всичко тайно и неясно. По-добре отделете време за близките си и прекарайте приятно време с тях.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име