Intrigi.bg Булевард Динко брои по 500 лв. на наказаните полицаи от Казанлък, обещава им...

Динко брои по 500 лв. на наказаните полицаи от Казанлък, обещава им работа

655
0

Служителите на реда бяха отстранени от работа, след като набиха дрогиран шофьор, когото преследваха из целия град. Градът се раздели за това кой е прав в създалата се ситуация, но Динко е категоричен – застава плътно зад гърба на ченгетата. Той определя ситуацията като поредната смешка в редиците на родната полиция.

„Как може полицаите да хванат някакъв наркоман, който е можело да прегази дете, и понеже са му опънали два шамара, да са виновни?!“, чуди се Динко. Ловеца на мигранти признава, че ако е бил на мястото на униформените, с удоволствие е щял да счупи ръцете и краката на 25-годишния водач Пламен с прякор Гудето, който беше заловен след продължителна гонка.

„Правя евала на тия момчета и ще им дам по 500 лв. комисиона, ще ги разбера кои са и ще им давам пари да се почерпят. Дори да ги изгонят от полицията, ще ги взема при мен да работят. Моята дума на две не става“, заявява категорично намеренията си Динко. Ямболията смята, че такива хора могат да са пример не само за колегите си, но и за всичките си сънародници.

„Ето такива хора трябват на България, а не такива, които физическо не са играли през живота си и се мислят за голяма работа. Евала, момчета, аз ви подкрепям!“ категоричен е Динко.

Екшънът, породил размислите и обещанията на Вълев, се разигра преди дни в Града на розите. Задържаният Пламен кaрал бяcнo aвтoмoбил „Oпeл“ в нacрeщнoтo нa цeнтрaлeн булeвaрд. Шoфьoрът нe cпира нa cтoппaлкaтa нa пoлицaи и тaкa зaпoчва гoнкaтa, прoдължилa близo пoлoвин чac. Вoдaчът излиза oт грaдa и зaпoчва дa шoфирa в нacрeщнoтo нa oкoлoвръcтнoтo шoce. Cлeд тoвa ce връща в Кaзaнлък и oтнoвo зaпoчва дa кaрa в нacрeщнo плaтнo. Тoвa нaлага пoлицaитe дa cтрeлят cъc cтoппaтрoни. Eдин oт тях улучвa гумaтa и я пукa. Шoфьoрът cпира и хуква дa бягa. Cлeд 200 мeтрa e зaлoвeн. Малко след случката в мрежата се появява видео как двама униформен бият вoдaчa, писа „България Днес“.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име