Intrigi.bg Булевард Димитър Рачков зарязва братя Халваджиян

Димитър Рачков зарязва братя Халваджиян

759
0

С непрекъснатите телевизионни халтури във всички проекти на братя Халваджиян Димитър Рачков отдавна писна на драгия зрител. Явно обаче и самият комик е омерзен от безобразното експлоатиране на образа му в  сполучливи и недотам шоупрограми. Рачков започнал да се терзае, че вместо да влага таланта си в значими роли в киното и театъра, той го пилее безотговорно за лековати тв скечове. Комикът най-после започнал да се вслушва в гласа на свои доброжелатели, които го съветвали да започне да спазва актьорска хигиена.   

Бургазлията обявил пред продуцентите си, че смята да намали участието си в продукциите им и да ги сведе само до една – „Като две капки вода“, за да наблегне на изявите си на сцената и гастролите си из страната.

Рачков е бил първи вариант за водещ на новото шоу, което Магърдич и Джуди Халваджиян гласят за наесен. На този етап се смята, че арменците ще наследят ефира на Слави Трифонов по Би Ти Ви, а той ще премести екипа си в друга телевизия, в която ще продължи да има предаване, но ролята на водещ ще бъде поверена на Краси Радков. 

Подобен вариант обаче твърдо не устройвал Рачков. Той пресметнал, че ако трябва всяка вечер да се появява в ефир, няма как да продължи изявите в собственото си шоу, което народът се избива да гледа, а билети няма с месеци напред.

След отказа на Рачков Халваджиян са прибягнали до резервния вариант – Ненчо Балабанов, който не е толкова ангажиран като колегата си и с охота е приел да заеме мястото.  
„Със сигурност Рачков няма да има нищо общо с новото шоу. Театърът много му липсва и той иска да наблегне на него“, споделят запознати с плановете на комика. Наскоро той се включи към постановката на Александър Морфов „Хъшове 300“, макар и с малка роля, но бил доволен, че играе на сцена.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име