Intrigi.bg Крими Димитър Бръчков върти транспортна схема със секретаря на ГЕРБ-Петрич на гърба на...

Димитър Бръчков върти транспортна схема със секретаря на ГЕРБ-Петрич на гърба на общината

173
0

Порочният тандем от хунтата ГЕРБ Димитър Бръчков и Георги Ангелски трябва да бъдат проверени дали не се възползват от властта в интерес на своите чекмеджета заради обоснованото предположение, че въртят транспортна фирма, която печели луди пари покрай община Петрич, научи Narod.bg.

И тия двамата се пишат от „Промяната“…

Още в далечната 2015г. в предизборно видео Ангелски и Бръчков обещават „нова транспортна схема“ и „нова автогара“ за петричани. Оттогава изтече много вода, Ангелски е секретар на ГЕРБ-Петрич, а Бръчков кмет 8-ма година, автогара няма, но далаверите, естествено, не са спирали.

Общинари признаха пред Narod.bg, че Ангелски е забъркан в редица скандали – от корупция в ДАИ, за което има видеозапис с негови признания как е вземал с „малката лъжичка“, а тези в София с голямата, през признанията на бизнесмен, който е бил изнудван за пари, до скандали с наркопроизводство (виж карето, б.ред.).

Любопитно е, че първата част от обещанието е спазено – новата транспортна схема на Ангеслки и Бръчков започва да се реди, като транспортни фирми с традиции се принуждават да влязат в игрите им и да почнат да спонсорират кампании на ГЕРБ и кмета с над 30 досъдебни производства, за да получават автобусни линии.

Полакомилите се петрички гербаджии обаче решават да нагазят още по-дълбоко и в транспортния бизнес, като под предлог, че ще помагат на създадената през 2019 г. транспортна фирма „РУБИН ТРАВЕЛ“ ЕООД на местен бизнесмен, се опитват да я обсебят.

За разлика от схемата с боклука и обсебената фирма за сепариране и сметоразделяне „ТЕО МОРИС- БЪЛГАРИЯ“ ЕООД на Асен Опренов, тук въпреки изнудването и заплахите срещат отпор, след което Ангелски в края на  2020г. излиза от редиците на ОбС-Петрич, за да създаде в началото на 2021 г. собствена по документи, но неофициално в съдружие с Бръчков, транспортна фирма „АНДИ ТРАНС 21“ ЕООД

След натиск от страна на кмета на хунтата над училищни директори, спортни клубове, деятели, туристически сдружения и др., фирмата само за 2 години постига завиден успех и вече разполага с голям и модерен автобусен парк.

За отбелязване е и фактът, че в сегашните „чести“ изборни времена транспортирането на чували с бюлетини на ОИК-Петрич възлага предимно на бръчково-ангелската фирма. Защо ли?!

Автобусите на „Анди Транс 21“ ползват района на сметището в Петрич като безплатен гараж

Със създадената транспортна фирма и кражбата на фирма за сепариране и сметоразделяне „ТЕО МОРИС- БЪЛГАРИЯ“ ЕООД на Асен Опренов, тандемът Ангелски и Бръчков вече изпълняват и другото си предизборно обещание – в своеобразна „нова“ автогара за петричани се превръща и дворът на петричкото сметище, което се ползва от Ангелски за гараж, сякаш му е бащания…

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име