Intrigi.bg Спорт Джошуа към българите: Кубрат Пулев е страхотен човек

Джошуа към българите: Кубрат Пулев е страхотен човек

2929
0

Шампионът в тежка категория на Световната боксова асоциация (WBA), Световната боксова организация (WBO), Международната боксова федерация (IBF), и Международната боксова организация (IBO) – Антъни Джошуа, използва социалните мрежи, за да отправи обръщение след победата си над Кубрат Пулев в мача за поясите в Лондон.

Британецът се обърна към българите, като заяви, че изпраща към страната ни любов, а противникът му е страхотен човек, информира БТВ.

„Изминаха 2 години, откакто се боксирах във Великобритания. Доста време. Радвам се, че се завърнах, надявам се да ви е харесало. Надявам се присъстващите в залата да са се насладили на цялото шоу. Изпращам любов на всички зрители и всички хора по света. Беше едно добро завръщане след година извън ринга“, заяви Джошуа и след това добави:

„Противникът ми беше добър. Здравейте на всички в България, надявам се да сте добре. Изпращам ви любов. Кубрат Пулев е страхотен човек. Но това е бокс. Състезавам се само със себе си и никой друг. Оставам верен на себе си, уча се всеки ден, ставам по-стар и по-мъдър. В този спорт фигурите се разместват. Моята игра е умна – правя точните ходове в точното време. Нокаутирах го в 9-и рунд“.

Джошуа се завърна за мач на родна земя за първи път от 2018 г. насам, когато победи Александър Поветкин. След това той загуби титлите си през юни 2019 г. срещу Анди Руис в Ню Йорк, а през декември същата година си ги върна в Саудитска Арабия.

В краткото видео след срещата Джошуа още веднъж попита привържениците кой трябва да бъде неговият следващ съперник.Очаква се това да е Тайсън Фюри, който е притежател на пояса в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC). Мач между двамата британци би определил абсолютния световен шампион в тежка категория.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име