Intrigi.bg Булевард Джордж Клуни за Меган Маркъл: „Престанете да я преследвате, всички помним как...

Джордж Клуни за Меган Маркъл: „Престанете да я преследвате, всички помним как свършва това!“

873
0

През уикенда медиите разпространиха текст от писмо, което Меган Маркъл е изпратила до баща си след сватбата ѝ с принц Уилям през май. Това озадачи и ядоса доста от близките приятели на херцогинята, а актьорът Джордж Клуни също не остана равнодушен пред това грозно навлизане в личното пространство на бременната Меган.

По време на интервю Клуни сподели своите виждания по въпроса и открито защити Меган. Джордж и съпругата му Амал са семейни приятели на Меган и Хари и присъстваха на сватбената им церемония през пролетта на 2018-та.

Тези дни видях какво беше излязло по медиите за Меган и баща ѝ. Не спират да я преследват и хулят. Тя е бременна в 7-мия месец жена, а не спират да я преследват, хулят и задушават. Преследват по същия начин, по който следяха Даяна, а всички знаем как завърши това.

принц Хари и Меган Маркъл

Никой няма право да чете и разпространява писмо между дъщеря и нейния баща. Не мога да си представя какво изпитва в момента, абсолютно безотговорно е да се прави подобно нещо, коментарът му дойде след въпрос дали знае нещо ново за кралското бебе и дали той ще бъде негов кръстник.

Още няколко от близките приятели на херцогинята я защитиха от негативизма на пресата. Един от тях сподели: „Мег винаги е стояла тихо и е устоявала на всички лъжи, но се тревожим как това ще повлияе на бебето. Не е нормално да причиняваш такива емоционални травми на някого, още повече, че в момента тя е бременна.“

Меган Маркъл
Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име