Intrigi.bg Спорт Дженифър Равало: Кубрат Пулев не е жертва и явно не разбира какво...

Дженифър Равало: Кубрат Пулев не е жертва и явно не разбира какво е сексуален тормоз

171
0

Кубрат Пулев не е жертва и очевидно не разбира какво е сексуален тормоз. Това заявява репортерът Дженифър Равало, наричана Джени Суши, в изявление, публикувано от адвоката ѝ Глория Олред.

Двете дадоха нова пресконференция, в която обвиниха промотъра на българския боксьор Боб Аръм, че е наговорил лъжи за поведението на Равало в дните около мача на Пулев с румънеца Богдан Дину. Малко след победата си българинът целуна репортерката по устата, което доведе до спиране на лиценза му от спортната комисия в Калифорния. Той беше глобен и принуден да изкара курс, свързан със сексуалния тормоз.

Олред заяви, че е изпратила писмо до изпълнителния директор на комисията Анди Фостър, в което посочва, че Аръм е направил изказване със серия лъжливи твърдения за поведението на клиентката ѝ. Според адвоката от изказването на Аръм може да се заключи, че както Пулев, така и промотърът му не са поели отговорност за стореното от българина. Тя иска лицензът на Аръм също да бъде отнет.

„Боб Аръм е водещ промотър в бокса и промотира лъжи. В интервюто си пред IFL TV той говори неверни неща. Никога не съм бил в подготвителния лагер на Пулев. Никога не съм се закачала с Пулев. Никога не съм се държала като почти-гадже на Пулев“, посочва Равало в становището си.

Тя добавя, че неверните думи на Аръм „са разочароващи и разрушават доверието към мен като журналист и репортер“.

„Боб Аръм вярва, че Кубрат е жертва. Кубрат Пулев не е жертва. Пулев беше наказан заради сексуален тормоз. Пулев сграбчи лицето ми и ме целуна с устата си, а след това ме хвана и за задните части. Аз не съм се съгласявала да ме целува или да ме хваща за задните части. Никой мъж не трябва да сграбчва жена, да я целува или да я докосва без позволението ѝ. Очевидно е, че Боб Аръм и Кубрат Пулев не разбират какво е сексуален тормоз. Боб Аръм промотира лъжи и не се интересува кого наранява или смачква“, допълва Равало.

Пулев подписа с агенцията на Аръм „Топ ранк“ миналия декември и се насочи към американския пазар. Тогава промотърът заяви, че през 2019 г. българинът ще стане световен шампион.

На 22 юли българският боксьор ще трябва да се яви отново пред комисията в Калифорния и да представи доказателства за приключването на курса. Ако той не изпълни условията, наказанието му ще бъде удължено на 12 месеца.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име