Intrigi.bg Булевард Децата на Милен Цветков без наследство?

Децата на Милен Цветков без наследство?

64
0

Без наследство може да останат двете деца на убития в зверска катастрофа от дрогирания Кристиан Николов журналист Милен Цветков. Близки до трагично загиналия тв водещ споделят, че жилището, в което той до последно е живеел, е било ипотекирано в банка, а вноските Милен чинно е погасявал ежемесечно.

Юристи обясняват, че ако двете му деца – дъщеря му Калина от първия му брак и 8-годишният му син Боян от втората му жена Ивета, приемат като наследство въпросния имот, ще унаследят и големия заем, който баща им е получил при ипотеката. Така те ще трябва да изплащат дълга към банката, а ако откажат да го направят, апартаментът на Цветков ще бъде придобит от институцията и ще бъде продаден от ЧСИ.

Някои бивши колеги на журналиста разкриха веднага след смъртта му, че последните 2 години от живота му са били трудни във финансов план. Безработният Милен, който успя да се върне на екран само месец преди да бъде убит в катастрофа, едва се справял със задълженията си, но въпреки всичко издържал стоически на напрежението и не показвал пред тях, че имал проблеми, които му тежат.

За да подкрепят финансово двете му деца, негови приятели инициираха дарителска кампания чрез интернет платформа, която да набира средства в тяхна помощ. До момента с дарения в подкрепа на двете деца на журналиста са се включили над 2600 души, а събраните пари приближават 200 хиляди лева, въпреки че целевата сума бе 100 хиляди. Повечето от дарителите са анонимни, но в списъка се виждат имената на някои колеги на Цветков, актьори и други известни българи.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име