Intrigi.bg интриги Деси Радева проговори за враговете си

Деси Радева проговори за враговете си

508
0

Президентът Румен Радев си освободи деня заради 50-годишнината на съпругата си Десислава, която тя чества на 9 юли. Личният повод на първата дама се падаше във вторник, а държавният глава не успя да изчака най-близкия уикенд, за да ѝ направи изненада за празника.

От съображения за сигурност обаче Радеви не пожелаха да споделят къде точно са отпразнували 50-годишнината на Ген. Деси. Близки до президентското семейство издават само, че атмосферата била романтична, а държавният глава не подарил на любимата си вещ, а преживяване, каквато е дългогодишната им традиция. Припомняме, че за скорошния рожден ден на президента през този юни жена му го заведе на пейнтбол заедно с децата му, а после всички дружно се почерпиха на тайна вечеря в популярна столична пицария.

Макар Десислава да не получи официални честитки от нито един високопоставен човек в държавата, а само от приятели, съученици от Бургас и бивши колеги, тя не пропусна да изкаже трепетите си около юбилея в личния си профил във „Фейсбук“. Там първата дама написа: „Благодаря! На истинските приятели, на мнимите приятели, на ласкателите. На откровените, на лицемерните, на враговете си. На коментаторите, сеирджиите и наблюдателите. Научихте ме на много през моите 50 години. Дай Боже, да продължа с ученето още дълго време! Благодаря и на медиите! Искрено се изненадах от милото отношение. Всички вие бъдете здрави и верни на себе си!
И… както пеят „Аеросмит“ – животът е пътуване, не крайна точка. Нека пътуваме! Най-вече към себе си!“.

Обръщението ѝ този път не бе придружено от рок евъргрийн, макар да е всеизвестно, че този стил музика е най-близък до сърцето ѝ, а от песента на „Каналето“ и „Ку-ку бенд“ – „Приятели“, издадена през 1995 г. в албума „Жълта книжка“. Музикалният избор на Десислава не е случаен, тъй като известно време тя е работила в екипа на същото предаване, като е била лична секретарка на Слави Трифонов.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име