Intrigi.bg Политика Десислава Радева гневно: Партията на Слави е обида за българите

Десислава Радева гневно: Партията на Слави е обида за българите

496
1

Съпругата на президента Румен Радев Десислава се разгневи на бъдещата партия на Слави Трифонов, който е неин бивш работодател.

В среднощен пост във „Фейсбук“ Радева заклейми името „Няма такава държава“, определяйки го като обида към „всички българи, на които им е останала единствено надеждата“.

По традиция постът на първата дама е придружен с музикален поздрав – парчето Trouble.

Ето какво написа Радева във „Фейсбук“: 

„Парчето няма нищо общо с НАПлийкс, нито с АЧС, нито със „злощастните думи“ (по румънското правителство) на нашия премиер, нито с политическия проект „Няма такава държава“… Макар самото име да ми звучи като обида към всички българи, на които им е останала единствено надеждата…“

Президентшата е особено активна в социалните мрежи по горещи теми в държавата дори когато съпругът ѝ не взима отношение. Думите ѝ винаги се приемат многозначително, тъй като мнозина съзират зад тях и мнението на самия Радев.

Това не е първият знак за изострени отношения между Трифонов и президентското семейство. В последните месеци Шоуто на Слави бясно компенсираше ниския си рейтинг с груби скечове за Радев и неговата съпруга.

Припомняме, че Десислава Радева е била секретарка на Слави Трифонов по времето на „Каналето“ и „Хъшове“ през 90-те години на миналия век. „Запознах се със Слави Трифонов в нашата стая в Студентски град, доведе го моята съквартирантка – разказа тя за първата си среща с шоумена от Учин дол в тв интервю неотдавна. – Точно вечеряхме, на масата имаше мас и щафета салам, бяха най-гладните години. Като видях приятелката ми да идва с един много дълъг човек, си казах: леле, ще ни изяде вечерята. Поканихме го, а той пък взе че прие. Остана до 3 часа, тогава взе виолата и започна да свири. Той ме убеждаваше да не емигрирам, аз исках да напусна България”. Така станала и офис мениджър в неговото шоу. 

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име